Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Μας αδικεί η τελική διαφορά»

Στο γεγονός πως η τελική διαφορά της ήττας από τον Παναθηναϊκό αδικεί τον ΑΓΟΡ, στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά την ολοκλήρωση του ματς στο ΟΑΚΑ.

«Μας αδικεί η τελική διαφορά»
Ο Χανιώτης τεχνικός τόνισε πως έγινε προσπάθεια και δουλειά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά την πολυήμερη διακοπή, όμως τους στοίχισε η απώλεια του Ράιτ και η μη βοήθεια από τους άλλους ξένους. Πιστεύει πως η προσπάθεια να εκμεταλλευτούν την κόπωση των παικτών του Παναθηναϊκού δεν τους βγήκε, αφού υπάρχει διαφορά ποιότητας και έδωσε το σύνθημα για το ματς με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά: «Ήταν μεγάλη η αποχή από τις 25/4. Είμαστε και σε νησί, είναι δύσκολα τα φιλικά. Προσπαθήσαμε, συντηρηθήκαμε, δουλέψαμε αρκετά καλά κι ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο, από την άποψη να το κερδίσεις, αλλά και σημαντικό και για τις δύο ομάδες, παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά μας αδικεί η διαφορά με την έννοια προσπάθειας. Δεν αντέξαμε στο τέλος, είχαμε την έλλειψη του Ράιτ, δεν είχαμε και βοήθεια από τον Ντρτσα κι από τον Χαρτ.

Σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, οι λύσεις μας είναι ασύγκριτα λιγότερες και σε ποιότητα. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την κόπωσή του από τα συνεχή ταξίδια και παιχνίδια. Αλλά, γνωρίζαμε πως για τον Παναθηναϊκό ακόμη και τρία λεπτά είναι αρκετά για μία διαφορά ασφαλείας, αν δεν αντέξουμε, όπως κι έγινε. Εκεί ο Φώτσης κι ο Διαμαντίδης έδειξαν την ποιότητα, τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό τους. Έβαλαν κρίσιμα και μεγάλα σουτ. Έδειξαν αυτό που έπρεπε, παρά τα όλα όσα πέρασαν.

Έχουμε ένα τελευταίο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, θα προετοιμαστούμε για να ‘κλείσουμε’ όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον «Φράγκι» για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Η ‘ανατροπή’ ήταν μεγάλη σε όλα τα επίπεδα. Καλή συνέχεια και του εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: