Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Ο Πουλίδο θα μείνει στην Τίγκρες»

Δύσβατος παρουσιάζεται ο δρόμος του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στο Μεξικό, ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τίγκρες για να μείνει τελικά σε αυτή.

«Ο Πουλίδο θα μείνει στην Τίγκρες»
Δυσκολεύει η προσπάθεια του Ολυμπιακού ν’ αποκτήσει τον Άλαν Πουλίδο, εφόσον ισχύουν δημοσιεύματα που υπήρξαν τις τελευταίες ώρες στο Μεξικό.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, ο 23χρονος επιθετικός που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» δεν θα φύγει τελικά απ’ την Τίγκρες.

Όπως αναφέρουν, ο πρόεδρος, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ανακοίνωσε ότι ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο για ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο ίδιος, δε, φέρεται ν’ αποκάλυψε ότι υπήρχε μια επίσημη πρόταση από το εξωτερικό για την απόκτησή του (με δεδομένο το ενδιαφέρον, πέραν του Ολυμπιακού και των Μπενφίκα και Κρίσταλ Πάλας).

Σε κάθε περίπτωση, οι Μεξικανοί επιμένουν ότι ο Πουλίδο θα μείνει στην ομάδα, ενώ, πέρα απ’ αυτό, αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμμετάσχει το καλοκαίρι στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: