Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Παναγόπουλος στο Metropolis: «Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Γιώργος Παναγόπουλος και αναφέρθηκε στο ζήτημα της έφεσης κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα τόνισε για το θέμα:

«Αυτό που ζητάμε είναι να ακυρωθεί μερικά η απόφαση της Σούπερ Λίγκας και να μην επικυρωθεί η βαθμολογία από την 5η θέση και κάτω τουλάχιστον μέχρι την λήξη των πλέι οφ περιμένοντας μήπως υπάρξουν εξελίξεις στην δικαστική έρευνα του ζητήματος των πλαστών ενημεροτήτων. Σαν Απόλλων καταθέσαμε ενόρκως στους αθλητικούς εισαγγελείς τα σκάνδαλα αυτά και δεν λέγονται πρώτη φορά. Τα θέματα αυτά δεν είναι στενά αγωνιστικά ωστόσο καταδεικνύουν πως μέσα στο χώρο υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Όταν η ΠΑΕ Απόλλων και άλλες ΠΑΕ είναι τυπικές προς τους κανόνες που επιβάλλει η ελληνική Πολιτεία και βλέπες ότι κάποιοι άλλοι δίπλα σου δεν πληρούν τις προϋοποθέσεις, δεν καταθέτουν ισολογισμούς, δεν καταθέτουν ενημερότητες χωρίς συνέπειες μιλάμε για άνισους όρους».

Για το «λευκό» της ΕΠΟ στην ψηφοφορία για την επικύρωση της βαθμολογίας: «Ήταν πολύ περίεργη κίνηση. Ουσιαστικά η ΕΠΟ ένιψε τα χέρια της παραδεχόμενη εμμέσως ότι υπάρχει θέμα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: