Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Ο ΠΑΟ για την πρωτιά»

KOURMPELIS_01
O κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στον Arena FM 89,4 για το αυριανό(30/4) παιχνίδι στην Τούμπα, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στον τελικό κυπέλλου και την κακό κλίμα που υπάρχει στον «δικέφαλο», ενώ αναφορικά με τα πλέι οφ δίνει τον πρώτο λόγο στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89:4
Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί είμαστε πίσω από όλες τις ομάδες με δύο βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έχασε το κύπελλο και δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση αλλά θα κυνηγήσει την νίκη για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για μας αλλά και για αυτούς.
Για την ψυχολογία της ομάδας: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς είμαστε πίσω στην βαθμολογία και σίγουρα θα μας επηρεάσει ψυχολογικά. Αν δεν πάρουμε τα δυο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα».
Για τον τελικό κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ είχε τρεις σημαντικές απουσίες που του στοίχησαν αρκετά. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ήταν διψασμένος  για το κύπελλο και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Πήρε δίκαια το τρόπαιο, εμφανίστηκε πιο έτοιμος και ήταν καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Για την δυσαρέσκεια του κόσμου μετά τον χαμένο τελικό: «Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, θυμάμαι και εμάς την περσινή σεζόν, μετά το χαμένο τελικό. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι για μας και μας επηρέασε πολύ. Η κατάκτηση των παικτών του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, και εκεί θα χτυπήσουμε και εμείς για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για το αν υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ: «Να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω, ακούγονται και λέγονται πολλά κάθε μεταγραφική περίοδο. Εγώ δεν ενημερώθηκα για κάτι».
Αναφορικά με τα πλέι οφ και ποιον θεωρεί φαβορί: «Για μένα φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλους. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν τις περισσότερες πιθανότητες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: