Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Ζωγράφισε» για την ΑΕΚ!!

Η ΑΕΚ ανήκε ανέκαθεν στον κόσμο της. Και το ίδιο συμβαίνει και με το έμβλημά της. Γι’ αυτό η διοίκηση δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να σχεδιάσουν εκείνοι το επετειακό λογότυπο της «Ένωσης».

«Ζωγράφισε» για την ΑΕΚ
Διαχρονικά η ΑΕΚ έγραφε ιστορία μαζί με τον κόσμο της. Και φέτος που γιορτάζει τα 90 χρόνια της δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Από κάθε άποψη.

Ακόμα λοιπόν και στη σχεδίαση του επετειακού λογότυπου που αποφάσισε να λανσαριστεί, η διοίκηση της «Ένωσης» βάζει στο… παιχνίδι και τους φιλάθλους της.

Έτσι, όσοι εξ αυτών το επιθυμούν, μπορούν να στείλουν τις προτάσεις τους σε ηλεκτρονική μορφή (jpg. & γραμμική μορφή) στο marketing@aekfc.gr μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, έως τις 29 Μαΐου 2014.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προτεινόμενο λογότυπο να πληροί τις προδιαγραφές για εφαρμογή του στην εταιρική επικοινωνία της ομάδας (έντυπα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) καθώς και σε σειρά προϊόντων εμπορικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται, δε, ότι δε θα λαμβάνονται ως έγκυρες όσες συμμετοχές περιλαμβάνουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ενώ η τελική επιλογή του επετειακού λογοτύπου καθώς και η εν γένει χρήση του, υπόκειται στην απόλυτη ευχέρεια της ΑΕΚ.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: