Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Προλαβαίνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ ο Ντι Μαρία!

"Παρών" στον τελικό του Champions League καθώς και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Άνχελ Ντι Μαρία, αφού ο τραυματισμός του Αργεντινού αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Με πρόβλημα τραυματισμού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στην Βαγιαδολίδ ο Άνχελ Ντι Μαρία, η κατάσταση του οποίου εκτιμήθηκε ιδιαίτερα σοβαρή, με αποτέλεσμα πολλά δημοσιεύματα στην Ισπανία να κάνουν λόγο για απουσία του Αργεντινού από τον τελικό του Champions League αλλά και από το επικείμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο άσος των Μαδριλένων υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο τραυματισμός του δεν είναι τελικά όσο σοβαρός είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς έχει υποστεί μυϊκό τράβηγμα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το "παρών" τόσο στον τελικό του Champions League στις 24 Μαΐου στην Λισαβόνα, όσο και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 26χρονος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις την Παρασκευή (9/5) προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα απουσίας του. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: