Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Νικολός στο Metropolis: «Υπάρχει πλήρης φάκελος με όλα τα οικονομικά δεδομένα για τους ενδιαφερόμενους»

Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης στην συνάντηση των φορέων του συλλόγου Θωμάς Νικολός φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τα όσα συζητήθηκαν, από την πλευρά του μπασκετικού αλλά του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε:«Έγινε μια ενημέρωση κυρίως από το κομμάτι της ΠΑΕ, ήταν μια πρωτοβουλία πολύ θετική από την ΚΜΑ, για να βρεθούν όλοι οι φορείς και να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Ήταν μια πολύ καλή κίνηση, καθώς όλα τα τμήματα αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αλλά δεν υπάρχουν ίδια χρέη. Ενημερωθήκαμε για όλα τα θέματα των ομάδων και έγινε μια αναλυτική κουβέντα όλων των φορέων γύρω από το τους δρόμους που θα κατευθυνθούμε. Από όσο μαθαίνω τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Από την πλευρά της η ΚΑΕ Άρης συντάσσεται σε όποια προσπάθεια λύσης υπάρξει είτε μέσω επενδυτή, είτε μέσω κάποιας μεγάλης χορηγίας. Κοιτάμε το μοντέλο ενός ενιαίου Άρη που θα μπορέσει να ανασάνει οικονομικά και να βρει οικονομικούς πόρους που θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε όλα τα τμήματα. Πρόκειται για επιχειρηματική απόφαση».

Για τον φάκελο που ετοίμασε η ΚΑΕ με τα οικονομικά δεδομένα: «Το ζήτημα αυτό θα τρέξει άμεσα, για παράδειγμα μέσω ανακοίνωσης που εκδώσαμε, ετοιμάσαμε πλήρη φάκελο, με όλες τις οικονομικές καταστάσεις για όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να δει την κατάσταση στην ΚΑΕ. Από όσο πληροφορούμε κάτι ανάλογο γίνεται και στην ΠΑΕ. Η αντίληψη μου από την ενημέρωση, είναι πως οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος κάνουν το αδύνατο δυνατό για να παίξει η ομάδα στην Β?Εθνική, αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει αυτό αν δεν βρεθεί κάτι μέχρι τέλος Μαΐου. Το ξέραμε καλά αυτό και δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια».

Για τις επαφές του Θωμά Γιώτα με Ρώσο επενδυτή: «Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες για τις επαφές του κ. Γιώτα με τον επενδυτή, από όσο μας τόνισε, ο ίδιος έχει επαφές, μιλάει, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: