Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Απίστευτος ο κόσμος του Ηρακλή»

KIROFSKI_65
O πρώην παίκτης του Ηρακλή, Κρίστιαν Κιρόφσκι, μίλησε στον Arena FM 89,4 αναφορικά με την φετινή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στις διαφορές με την περσινή χρονιά ενώ μίλησε για ακόμα μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είμαι στην Πολωνία στην Μπελχάτορ(Belchatow) αυτή την στιγμή, είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας αλλά είμαστε πρώτοι αυτή την στιγμή και ελπίζω να παραμείνουν έτσι τα πράγματα και να ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι σε παρόμοια κατάσταση όπως ήμουν πέρυσι με τον Ηρακλή».
Αναφορικά με το αν παρακολουθεί τον Ηρακλή: «Παρακολουθώ τον Ηρακλή, γνωρίζω ότι κέρδισε τα τελευταία παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Η ομάδα πλέον πηγαίνει πολύ καλά στα πλέι οφ, άλλαξε το κλίμα και ελπίζω στα υπόλοιπα παιχνίδια να το καταφέρει και να πάρει την άνοδο».
Για την εμπειρία του από την περσινή χρονιά με τους «κυανόλευκους» στα πλέι οφ : Πέρυσι ήταν διαφορετικά τα πράγματα, τέσσερις ομάδες, έξι αγώνες, αν έχανες ένα-δυο παιχνίδια δεν έχεις ελπίδα. Τώρα είναι αλλιώς, έχεις την ευκαιρία να καλύψεις τις «γκέλες» σου και αυτό ακριβώς κάνει και ο Ηρακλής. Φέτος πάντως έχει την ευκαιρία να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση σε όλους τους αγώνες αλλά όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα μοιάζουν με τελικό».
Για τους φιλάθλους του Ηρακλή: «Είναι πραγματικά απίστευτοι, μας βοηθούσαν πάντα σε όποιο γήπεδο και να παίζαμε. Δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και όταν τους ακούς σου δίνουν την δύναμη για να δώσεις ακόμα περισσότερα.
Πέρασα πραγματικά έξι υπέροχους μήνες στον Ηρακλή, σκόραρα αρκετά σημαντικά γκολ, με αγάπησαν οι οπαδοί και τους αγάπησα και εγώ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: