Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Χώσιμο» ΠΑΟΚ στην Πολιτεία!

Θέση για τις τιμωρίες εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε ο Ερασιτέχνης που τα… βάζει με την Πολιτεία και την καλεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Χώσιμο» ΠΑΟΚ στην Πολιτεία
Στο πλευρό της ΠΑΕ στέκεται ο Ερασιτέχνης μετά τις τελευταίες τιμωρίες εις βάρος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το σωματείο εξέφρασε την αγανάκτησή του για την Πολιτεία και την καλεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Επιπλέον, κάνει κάλεσμα στον κόσμο να συνεχίσει τη στήριξη, παρά τον «πόλεμο που τυγχάνει η ομάδα απ’ το σάπιο κατεστημένο».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ως κεφαλή της οικογένειας του ΠΑΟΚ και θεματοφύλακας των αξιών που πρεσβεύουν τα ασπρόμαυρα χρώματα και ο βυζαντινός Δικέφαλος Αετός , εκφράζει την απόλυτη δυσφορία του για την αντιμετώπιση που τυγχάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα από την Ελληνική πολιτεία και τα εντεταλμένα της όργανα.

Σειρά αποφάσεων καθ΄ υπέρβαση κάθε έννοιας δικαίου ,γραπτού ή άγραφου, κάθε έννοιας ισονομίας και βασικά της αρχής της αναλογικότητας πλήττουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δημιουργούν ισχυρό αίσθημα αδικίας στον κόσμο του ΠΑΟΚ ,ο οποίος παρακολουθεί αγανακτισμένος τον «πόλεμο» ο οποίος γίνεται εναντίον του Συλλόγου μας.

Καλούμε την Ελληνική πολιτεία και τα όργανα της να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουν το ρόλο που τους έχει ανατεθεί.

Καλούμε επίσης τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα σε κλίμα απόλυτης ομόνοιας να επαγρυπνεί και να στηρίξει τις προσπάθειες του ποδοσφαιρικού τμήματος για ανατροπή του σάπιου κατεστημένου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ,παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις συμπαρατάσσεται απόλυτα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: