Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αλβέρτης: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Στην τελική ευθεία μπήκε ο Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα Πατρών.

Αλβέρτης: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»
Ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση θέλει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς όπως δήλωσε μετά την πρόκριση στην τετράδα, η Α1… τώρα ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό.

«Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία. Τελείωσε ο πρώτος κύκλος αγώνων των πλει οφ και ξεκινάει η αγωνιστική δραστηριότητα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια περίοδος που δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά και δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα για την συνέχεια. Για μας τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα και τώρα πρέπει να ανεβάσουμε στροφές και να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται μέσα στο γήπεδο».

Απ' τους παίκτες, μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Η πρώτη φάση των πλει οφ τελείωσε για μας σήμερα, θέλαμε να δώσουμε το 100% και στα δυο παιχνίδια με την Πάτρα. Κοιτάμε μπροστά μας πλέον τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. Για τον Απόλλωνα ήταν μια ακόμα καλή χρονιά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να έχει μια καλή πορεία και του χρόνου. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα ο ΠΑΟΚ, για μας τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα ήταν δυο πολύ καλά παιχνίδια και τα κρατάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: