Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Άδικο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ»

thumbnail
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διεθνής μέσος του Ατρόμητου, Ελίνι Δημούτσος. Μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον αγώνα που ακολουθεί στο Περιστέρι, ενώ χαρακτήρισε άδικη για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την αφαίρεση των βαθμών.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ελίνι Δημούτσος:
Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα:
“Το σκορ ακούγεται βαρύ, αλλά θεωρώ πως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Μπήκαμε δυνατά, κάναμε δύο ευκαιρίες με τον Γεωργίου και στην συνέχεια πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ. Ήταν πολύ σημαντική η στιγμή που έγινε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ. Έκρινε πολλά. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε να μειώσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν βάζαμε γκολ στην αρχή του αγώνα, όλα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν κομβική η φάση του πέναλτι και η αμέσως επόμενη που έγινε το 2-0. Δεν είχαμε καλή οργάνωση εκείνη την στιγμή μεσοαμυντικά, αλλά και η ντρίπλα και το πλασέ του Στοχ ήταν πάρα πολύ καλά”.
Για την φάση του πέναλτι του Λαζαρίδη:
” Δεν ξέρω ακριβώς τον κανονισμό, όμως, ήταν πολύ κοντά το χέρι του με το πόδι του και σίγουρα δεν το ήθελε”.
Για τον δυναμικό ξεκίνημα του Ατρόμητου στο δεύτερο ημίχρονο:
“Υπήρχαν πολλά σημεία του αγώνα που θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Εκεί εάν μειώναμε το σκορ με τις δυο κεφαλιές του Παπαδόπουλου θα μπορούσαμε να πιέσουμε ακόμα πιο πολύ τον ΠΑΟΚ και να πιστέψουμε στην ισοφάριση”.
Για την αήττητη παράδοση που είχε χτίσει ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είχαμε κάνει άθλο που ερχόμασταν τόσο καιρό στην Τούμπα και κερδίζαμε ή δεν χάναμε.Τα πλέι οφ είναι δύσκολα, υπάρχει κούραση και ο ΠΑΟΚ ίσως έχει και μεγάλο βάθος παικτών για ροτέισον. Είναι δύσκολο να νικήσεις μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα”.
Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ:
“Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε, έχει επιθετικούς παίκτες, όπως ο Στοχ, που με μια ευκαιρία μπορούν να σου κάνουν το γκολ. Έχει επίσης τον Νάτχο, που είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, τον Σαλπιγγίδη και πολλούς Έλληνες διεθνείς”.
Για τον σχηματισμό του ΠΑΟΚ στο γήπεδο:
“Μας αιφνιδίασε ο ΠΑΟΚ με τον σχηματισμό ρόμβου στο κέντρο. Έχει εκρηκτικούς και καλούς παίκτες που κρατάνε την μπάλα στο κέντρο όπως ο Νάτχο, ο Λαζάρ, ο Στοχ και ο Κάτσε. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια στα πλέι οφ και όλα παίζουν τον ρόλο τους, όπως και η τακτική”.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι:
“Το παιχνίδι στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα είμαστε τελείως διαφορετικοί. Θα δώσουμε από την αρχή όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό γιατί έχουμε μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά.  Στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω θα επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και θα τα καταφέρουμε”.
Για το εάν έχει αδυναμίες ο ΠΑΟΚ:
“Αυτά τα βλέπει ο προπονητής. Μπορεί να έχει δει κάτι και να μας βοηθήσει και εμάς για να τα πετύχουμε περισσότερα πράγματα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή”.
Για την αφαίρεση των βαθμών από τον ΠΑΟΚ:
“Κακά τα ψέματα εάν δεν είχαν αφαιρεθεί οι πόντοι από τον ΠΑΟΚ θα ήταν τέσσερις μπροστά μας και θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Είναι σημαντικός ο ένας βαθμός στα πλέι οφ, πόσο μάλλον οι τρεις. Δεν αρέσει σε κανέναν ποδοσφαιριστή να χάνει βαθμούς που έχει πάρει μέσα στο γήπεδο. Είναι άδικο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ αυτό που συνέβη, όμως, υπάρχει και δικαιοσύνη και πρέπει να κάνει την δουλειά της, για να μην συνεχίζονται τα επεισόδια”.
Για τα φαβορί των πλέι οφ:
” Αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε την αφαίρεση των βαθμών θα ήταν πρώτος μαζί με τον Παναθηναϊκό και οι δύο ομάδες θα ήταν ξεκάθαρα τα φαβορί για την πρώτη θέση. Τώρα θα δούμε τι μπορεί να γίνει με τις νέες διώξεις. Στην καλύτερη κατάσταση στον δεύτερο γύρο ήταν ο Παναθηναϊκός. Τώρα σε καλή κατάσταση είναι και ο ΠΑΟΚ. Αυτοί οι δύο είναι μεγάλες ομάδες και δεν μπορώ ξεχωρίσω τον καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί παρά την αφαίρεση των βαθμών και έχει και τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, ματς στο οποίο μπορεί να τον φτάσει στην βαθμολογία”.
Για την άδεια Τούμπα:
“Ήταν από τα χειρότερα αγωνιστικά παιχνίδια μου. Δεν αρέσει σε κανέναν ποδοσφαιριστή να παίζει χωρίς κόσμο. Η Τούμπα είναι από τα πιο ωραία γήπεδα για να παίζεις με κόσμοα και δεν ληταν ωραία η εικόνα χθες ούτε για μας που ήρθαμε ως αντίπαλοι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: