Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Κάναμε ένα βήμα»

image_resizer
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή του Ηρακλή Νίκου Παπαδόπουλου, ο Νίκος Καρύδας. Μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο “Γηραιός” στα πλέι με στόχο την άνοδο και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κοιτάει ένα -ένα τα παιχνίδια της.
Για το διπλό με τον Φωστήρα:“Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Σίγουρα έδωσε μια ώθηση στην ομάδα και κάναμε ένα βήμα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα”.
Για το γεγονός πως πάνω από όλα μετράει η ουσία στα πλέι οφ:“Το κυρίαρχο είναι το να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Η συχνότητα των αγώνων είναι μεγάλη, χρειάζεται προσπάθεια και εγρήγορση από όλους. Ελπίζουμε πως παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ουσιαστικοί και θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Λείπουνε παίκτες και εμείς κοιτάμε πάλι παιχνίδι με παιχνίδι. Στόχος μας είναι να νικάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.
Για την προσπάθεια που γίνεται:” Αυτή την στιγμή γίνεται μια συνολική προσπάθεια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο πάνω σε μια φιλοσοφία που έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω τύχη αλλά ευελπιστούμε πως με την βοήθεια του κόσμου θα πάνε όλα καλά”.
Για το γεγονός πως σκόραρε ο πιο κοντός παίκτης του Ηρακλή, ο Σκόρτσα:“Για αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο. Βέβαια, ο Σκόρτσα σηκώθηκε στον Θεό. Έτσι κάπως ήταν και ο Κουτσιανικούλης”.
Για την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο:“Ο κόσμος πρέπει να κάνει ότι και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Να δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Ο κ. Παπαδόπουλος του μίλησε αληθινά και τους στήριξε. Οι παίκτες θέλουν να νικάνε και η βοήθεια του είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να βοηθάει ο κόσμος την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.
Για τον Ηρακλή Ψαχνών:“Δεν λέει κάτι όμως επειδή ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι γνώστης της Β’ εθνικής θεωρεί πως ο Ηρακλής Ψαχνών είναι από τις καλές ομάδες όμως ο Ηρακλής θέλουμε να πιστεύουμε πως έχει καλύτερη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: