Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Και πώς να χάσει την πρωτιά;

«Ντου από Παντού» για το μεγάλο προβάδισμα που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ. Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, ο μεγάλος χαμένος αυτής της ιστορίας με τα επεισόδια είναι ο ΠΑΟΚ, αφού το δικό του -3 μετράει κανονικά.
Το ίδιο
Όσον αφορά τα πλέι οφ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τα γεγονότα στον τελικό κυπέλλου, σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ.
Το προβάδισμα
Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Παναθηναϊκός είναι πια το μεγάλο φαβορί για τα πλέι οφ. Με 3 β. διαφορά από τον ΠΑΟΚ, πώς να χάσει την πρωτιά; Εύκολο είναι;
Η διαφορά
Αν, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός καθαρίσει τον Αστέρα και στην Λεωφόρο, τότε φτάνει ακόμα πιο κοντά στον στόχο του. Και μπορεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική που θα γίνει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός να έχει κριθεί ήδη η θέση που οδηγεί στα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ. Κι εννοώ να έχει αυξηθεί η διαφορά.
Τον πρώτο λόγο
Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Παναθηναϊκός πείθει κι αγωνιστικά, έχει πλέον τον πρώτο λόγο. Είναι κάτι που φαίνεται και στο γήπεδο.
Στην πορεία
Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τα επεισόδια στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό κυπέλλου κι αυτό το -3 «σκοτώνει» τις περισσότερες πιθανότητες που έχει, αλλά και την ψυχολογία της ομάδας. Έστω κι αν δεν φάνηκε κάτι τέτοιο στο ματς με τον Ατρόμητο χθες. Ενδεχομένως να φανεί στην πορεία.
Το διαβατήριο
Όπως και να το κάνουμε, λοιπόν, οι σημερινές αποφάσεις έχουν σαν συνέπεια να μείνει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή. Και πλέον έχει στα χέρια του το διαβατήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: