Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Λεβ: «Ανυπομονώ για την προετοιμασία»

Ο Γερμανός τεχνικός, Γιόακιμ Λεβ μετά την ανακοίνωση των 30 ποδοσφαιριστών στις δηλώσεις του τόνισε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει την προετοιμασία για το Μουντιάλ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε αυτές τις επιλογές των 30 ποδοσφαιριστών με απόλυτη πίστη σε αυτούς. Ήταν καθαρό «ναι» σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά κάποιοι από αυτούς δεν θα είναι στην τελική αποστολή και αυτό θα τους απογοητεύσει, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως ανήκουν και αυτοί στην ομάδα της Γερμανίας», είπε αρχικά για να συνεχίσει αναφορικά με τον Σάμι Κεντίρα:

«Ο Κεντίρα θα είναι έτοιμος και η αφοσίωση που δείχνει στην αποθεραπεία του, μας δίνει ελπίδες να τον υπολογίζουμε κανονικά. Είναι ένας από τους παίκτες που είναι σημαντικοί για την ομάδα. Φυσικά και περιμένουμε να είναι στην καλύτερή του κατάσταση για το Μουντιάλ».

Για την επιλογή του Κλόζε είπε: «Ο Κλόζε είναι ο πρώτος σκόρερ της Γερμανίας στο Μουντιάλ και θα γίνει πρώτος στην ιστορία του θεσμού. Πάντα δείχνει στην καριέρα του πόσο σημαντικό είναι και κάτι τέτοιο θα κάνει ξανά».

Συνολικά για την εικόνα της ομάδας, είπε: «Πιστεύω έχουμε μία πλήρη αποστολή. Ανυπομονώ να δουλέψω με τα παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: