Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Δεν προχωράει του Πελέ»

Δύσκολα θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός με τον Γκρατσιάνο Πελέ, με τους Ολλανδούς να τονίζουν πως η ηλικία του Ιταλού βάζει... φρένο!
To όνομά του φαίνεται πως απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αφού το πλούσιο βιογραφικό του αποτελεί... εγγύση. Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε και η πληροφορία για πρόταση 5 εκατ. ευρώ στην Φέγενορντ και για 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές για τον ίδιο. Ωστόσο, οι Ολλανδοί τονίζουν πως δεν θα προχωρήσει το θέμα του Γκρατσιάνο Πελέ για τους Πειραιώτες και αιτία δεν είναι το οικονομικό κομμάτι, αλλά η ηλικία του παίκτη. Ο Ολυμπιακός δηλαδή μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του ιδίου και της ομάδας του, όμως τα χρόνια του συνιστούν ένα σοβαρό πρόβλημα για το deal. Ο Ιταλός φορ της Φέγενορντ μπορεί να αποτελεί «hot» περίπτωση και η ομάδα του να ζητά αρκετά, ωστόσο τα 29 του χρόνια στέκονται... εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, κάτι που τονίζουν έγκυρες πηγές τόσο από την Ολλανδία όσο και από την Ελλάδα.
Εκτός από τον Άλαν Πουλίδο (που έχει κλείσει, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες) οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν φορ περιοχής και στην λίστα του Μίτσελ υπάρχουν... δυνατές περιπτώσεις! Γίνεται λοιπόν σαφές πως οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν για παίκτη ηλικίας 24-27 ετών για την θέση του φορ. Σημειώνεται δε πως ο Νέλσον Βαλντές έχει ήδη... χαιρετήσει ενώ θα φύγει με δανεισμό ο Μάρκο Σέποβιτς. Και εάν για το ελληνικό πρωτάθλημα η παρουσία των Δημήτρη Διαμαντάκου και Θανάση Παπάζογλου βοηθάει για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός θέλει ένα πολύ καλό όνομα. Ένα όνομα ποιοτικού φορ που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: