Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Χαμός με Δώνη!!

donis
Το χτεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια στο ΓΣΠ, δεν τελείωσε στον αγωνιστικό χώρο, αφού μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προπονητή της πρώτης ομάδας, Γιώργου Δώνη και παραγόντων της Ομόνοιας.
Σύμφωνα με το sentragoal.com.cy υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο του Ελληνα προπονητή με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας:
«Η ιστορία άρχισε πριν από την έναρξη της συνέντευξης των δύο προπονητών, όταν ο Γιώργος Δώνης είπε στον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας: «Έχεις άδικο, είπες κάτι που δεν είπα» και φυσικά εννοούσε το περιστατικό στο προηγούμενο ντέρμπι «αιωνίων» και στη λογομαχία μεταξύ του Ελλαδίτη τεχνικού και φίλων των πρασίνων στη δυτική κερκίδα.
Ο Δημητρίου απάντησε από την πλευρά του: «Θα τα πούμε μετά» και μετά το τέλος των δηλώσεων των δύο προπονητών ο Δώνης πήγε προς το μέρος του για να μιλήσει με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας και το θέμα να λήξει.
Τελικά, τα αίματα «άναψαν», στη συζήτηση μπήκαν παράγοντες του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας ακόμη και ο Κώστας Καϊάφας. Μέσα στη βαβούρα ο Ελλαδίτης προπονητής ακούστηκε να λέει «είστε ψεύτες και απατεώνες» με τον Δώρο Σεραφείμ να του λέει πως με αυτή τη δήλωση ουσιαστικά παραδέχεται πως όντως κάτι έγινε στο προηγούμενο ντέρμπι. Τελικά, μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα έληξε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: