Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι»

timthumb
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο  ο υπεύθυνος ακαδημιών της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Προύσαλης. Μίλησε για την προετοιμασία του “Δικεφάλου” ενόψει του ημιτελικού με τα Τρίκαλα ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Προύσαλης:
Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του τελικού:
“Είναι έτοιμη η ομάδα και γίνονται οι τελευταίες ετοιμασίες για να ξεκινήσουμε για την Κατερίνη αύριο το πρωί. Παρασκευή στις 16:00 παίζουμε με τα Τρίκαλα στον Ενωσιακό γήπεδο της Κατερίνης που είναι στην Έφεσο. Στις 18:30 γίνεται ο άλλος ημιτελικός μεταξύ της Καρδίτσας και της Δράμας. Οι ομάδες που θα προκριθούνε παίζουν 20:15 την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο”.
Για το αν είναι ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα:
“Θεωρητικά πάντα, είμαστε η καλύτερη ομάδα όμως πρέπει και να το αποδεικνύουμε κιόλας. Δεν γίνεται μόνο να το λες. Το αποτέλεσμα μετράει”.
Για την διάδοση που αποκτάει στην Ελλάδα το γυναικείο ποδόσφαιρο:
“Τελευταία πάρα πολύ και στο εξωτερικό ακόμα περισσότερο ίσως επειδή είναι πιο ανοιχτό αλλά και ασχολούνται πιο πολλοί και δίνουν περισσότερες ευκαιρίες. Πλέον το βάλανε και στα σχολεία και γίνεται αγωνιστικό πρωτάθλημα. Αύριο από όσο ξέρω το Αριστοτέλειο παίζει και έχει και πέντε- έξι κοριτσάκια από εμάς”.
Για την παίκτρια του ΠΑΟΚ που παίζει στην Αμερική:
“Από τον ΠΑΟΚ είναι και έχει πάει από εμάς. Σπουδάζει στην Αμερική και παίζει εκεί. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ταλέντο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δουλειάς και το πόσο θα αγκαλιάσει η κοινωνία το γυναικείο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως σιγά – σιγά γίνονται βήματα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: