Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στο Τορίνο για Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ!!

Η Μπορούσια θέλει να κάνει δικό της τον επιθετικό της Τορίνο και το δείχνει. Μέλη της διοίκησης του γερμανικού κλαμπ θα βρεθούν στα γραφεία της Γιουβέντους για να έχουν συνάντηση με τον
Ο 24χρονος φορ είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της Serie A αγωνιζόμενος με τη φανέλα ης Γκρανάτα, όμως το 50% του παίκτη ανήκει στην Γιουβέντους και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ έχουν αποφασίσει να κάνουν κατευθείαν επαφές με την Μεγάλη Κυρία. Ο αθλητικός διευθυντής, Μίκαελ Τσορκ και το δεξί του χέρι, Ρούνγκερ, έφτασαν στην Ιταλία το μεσημέρι της Πέμπτης (08/05) και κατευθύνθηκαν αμέσως προς τα γραφεία των Μπιανκονέρι για να βρεθούν με τον γενικό διευθυντή, Μπέπε Μαρότα. Οι Γερμανοί θεωρούν ότι η Γιούβε θα καταφέρει να πάρει το 50% που ανήκει στην Τορίνο και γι' αυτό θέλουν να διαπραγματευτούν για ολόκληρο τον παίκτη. Στη συνάντηση θα ήταν και ο τεχνικός, Γίργκεν Κλοπ, όπως δεν μπορούσε αφού έπρεπε να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Χέρτα για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga.
Αρχικά η Ντόρτμουντ προσφέρει 15 εκατ. ευρώ, όμως όπως έχει γραφτεί τις προηγούμενες μέρες μπορεί να φτάσει μέχρι τα 25. Την ίδια στιγμή η Τορίνο δεν βιάζεται, αφού θέλει το αστέρι της να πάει πρώτα στο Mundial, αφού αν κάνει καλές εμφανίσεις θα ανεβάσει περισσότερο την τιμή του. Οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται, όμως είναι ήδη σαφές ότι η Μπορούσια θέλει πολύ τον Ιμόμπιλε και όπως προκύπτει λογικά θα μπορέσει να τον πάρει με ένα ποσό κοντά στα 22-23 εκατ. ευρώ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: