Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Έλα μωρέ, για ένα λάθος…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει κάποιες επισημάνσεις στο sport-fm.gr περί διαιτησίας.
Έλα μωρέ, για ένα λάθος…
Φαντάζομαι ότι έχετε διαπιστώσει πως τώρα που δεν παίζει ο Ολυμπιακός, τα πάντα είναι καλά με τη διαιτησία. Για τα πλέϊ οφς εννοώ.

· Τώρα, είναι μία…λεπτομέρεια ότι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι του με τον Ατρόμητο στην άδεια Τούμπα, με ένα πέναλτι που είδε μόνο ο Κουκουλάκης, σε ένα παιχνίδι που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν εντελώς αμφίρροπο.

· Και είναι επίσης μία άλλη…λεπτομέρεια ότι ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι του με τον Αστέρα στην Τρίπολη, με ένα γκολ που ξεκίνησε από καθαρό επιθετικό φάουλ, που δεν…είδαν ούτε ο επόπτης Δημητριάδης, ούτε ο διαιτητής Καλογερόπουλος, σε ένα παιχνίδι που επίσης μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αμφίρροπο.

· Τώρα, βλέπετε να ασχολείται κανείς με τη διαιτησία; Έλα μωρέ, ένα λάθος έκανε κι ο διαιτητής, λένε. Όταν αυτό το λάθος, όμως, γίνεται υπέρ του Ολυμπιακού, δεν έχουμε «έλα μωρέ». Έχουμε το «σύστημα», το «κόκκινο κατεστημένο της ΕΠΟ» κλπ, κλπ.

· Μην απορεί δε κανένας για τις φωνές του Παράσχου αναφορικά με τη διαιτησία. Θυμάται πολύ καλά ο έμπειρος τεχνικός και τι είχε γίνει πριν μόλις λίγες εβδομάδες, όταν ο Ατρόμητος είχε ανέβει πάλι στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

· Δείτε εδώ στο 02.20 το πέναλτι που δεν είχε δώσει τότε ο Μάνταλος υπέρ του Ατρόμητου, σε χέρι αμυντικού του ΠΑΟΚ, με το σκορ 1-0. Τότε, 6 Απριλίου, δεν ήταν. Τώρα, 7 Μαϊου, ήταν πέναλτι το χέρι… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: