Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Λέτε να ρίξει τα τσιμέντα του "Καραϊσκάκη" ο Μίτσελ;

Ποιο είναι το μεγάλο "όπλο" του προπονητή του Ολυμπιακού για να φέρει ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα που θα προκαλέσει ΠΑΤΑΓΟ; Η απάντηση–αποκάλυψη ΜΟΝΟ στον sportdog! Το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς, του 23χρονου άσου της Μπαρτσελόνα, που φέτος έπαιξε με επιτυχία δανεικός στον Άγιαξ (32 ματς - 6 γκολ - 5 ασίστ), ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που δεν υπολογίζεται από την "Μπάρτσα" ενόψει της νέας χρονιάς, φέρεται να βρίσκεται στο "στόχαστρο" του Πρωταθλητή, που θα μπορούσε να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού.
Πόσο πιθανό είναι, όμως, οι Ερυθρόλευκοι να χτυπήσουν την πόρτα των Μπλαουγκράνα για να αποκτήσουν κάποιο μεγάλο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Ο σκύλος θα σου κάνει τώρα τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
Ο Μίτσελ μπορεί να αποτελεί μύθο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα της Βαρκελώνης, τον μισητό αντίπαλο της Βασίλισσας. Πώς το έχει καταφέρει αυτό ο Ισπανός τεχνικός που έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τους Μερένχες;
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ΦΟΒΕΡΗ ΣΧΕΣΗ με τον αθλητικό διευθυντή της "Μπάρτσα", τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, έχει την αποκλειστική πληροφορία από την Ισπανία ο sportdog. Ο Μίτσελ έχει πολύ συχνή επικοινωνία με τον άνθρωπο που "λύνει και δένει" στις μεταγραφές των Μπλαουγκράνα και έχει απόλυτη άνεση -αν και εφόσον χρειαστεί- να τον πλησιάσει για κάποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας που δεν υπολογίζεται.
Δεν ξέρουμε αν όντως ο Μπόγιαν είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει "κάνει κλικ" στους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επιδιώξει να κάνει μια ηχηρή μεταγραφή από την ομάδα της Βαρκελώνης, μπορεί να βασιστεί στη φιλία του Μίτσελ με τον Θουμπιθαρέτα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα, δηλαδή, να κάνει το ..."κονέ" και μπορεί να μεσολαβήσει για να γίνει κάποιο καλό deal με την Μπαρτσελόνα. Και κάτι τελευταίο γιο το θέμα. Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων έχει επαφές και με τον Λουίς Ενρίκε, τον επόμενο, όπως όλα δείχνουν, προπονητή της "Μπάρτσα". Αυτά.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: