Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μια μεταγραφή και… βάλε!

Συνολικά πρόστιμα ύψους 266.100 ευρώ έχει κληθεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός φέτος, ενώ η ζημιά γίνεται μεγαλύτερη από τα κεκλεισμένων των θυρών. Φρεσκάρισμα από Αναστασίου.

Μια μεταγραφή και… βάλε
Τεράστια οικονομική ζημιά, σε οικονομικά δύσκολους καιρούς, έχει υποστεί ο Παναθηναϊκός από τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί τη φετινή περίοδο. Μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» έχουν κληθεί να πληρώσουν 266.100 ευρώ, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί από την τιμωρία που επίκειται για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Αν συνυπολογιστούν και τα… διαφυγόντα κέρδη από τα τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και άλλα δύο μετά τη χθεσινή ποινή της έδρας) τότε γίνεται σαφές πως το κόστος είναι ακόμη μεγαλύτερο και ισοδυναμεί και τουλάχιστον μία καλή μεταγραφή για το «τριφύλλι». Άλλωστε για τις φετινές μεταγραφές δόθηκαν σε ομάδα χρήματα μόνο για τον Ατζαγκούν, 200.000 ευρώ.

Φρεσκάρισμα με Αστέρα

Μετά το χθεσινό ρεπό ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις προπονήσεις σήμερα αρχίζοντας προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, όπου με νίκη έρχεται πιο κοντά ο στόχος της πρωτιάς στα play offs. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του, με τον Νάνο και τον Καρέλη να επιστρέφουν στην ενδεκάδα και πιθανώς να υπάρχουν κι άλλα νέα πρόσωπα. Εκτός πλάνων είναι ο Πέτριτς που χθες βράδυ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σήμερα θα διαπιστωθεί πόσο θα μείνει εκτός δράσης μετά το μυϊκό τραυματισμό του. Θεωρείται πάντως απίθανο να προλάβει έστω και το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: