Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Αργότερα, αλλά θα γίνει!

Καμία αμφιβολία για την υλοποίηση του ονείρου της «Αγια-Σοφιάς» δεν έχουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, παρά την καθυστέρηση στην υπόθεση. Προτεραιότητα η μεταγραφή του Λάζοβιτς.

Αργότερα, αλλά θα γίνει
Η δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΑΕΚ για την καθυστέρηση στις διαδικασίες που αφορούν το γήπεδο είναι δεδομένη. Από την άλλη, ωστόσο, εμφανίζονται βέβαιοι πως θα είναι πολύ μικρή και το θέμα θα προχωρήσει απρόσκοπτα και τα έργα θα αρχίσουν λίγο μετά τις Ευρωεκλογές.

Για την καθυστέρηση δεν φέρει ευθύνη η πλευρά της «Ένωσης», αφού έχει κινήσει ταχύτατα όλες τις διαδικασίες για να είναι καλυμμένη από όλες τις απόψεις. Ωστόσο τα δυσκίνητα γρανάζια της κρατικής μηχανής δεν επέτρεψαν την ψήφιση του νομοσχεδίου πριν κλείσει η Βουλή. Πάντως αυτό εκφράζεται βεβαιότητα πως θα γίνει μόλις ανοίξει και πάλι η Βουλή, με την έκδοση των αδειών να ακολουθεί και τα έργα να αρχίζουν στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ίσως και μέσα στον Ιούνιο.

Λάζοβιτς κι έπεται συνέχεια

Προτεραιότητα στην απόκτηση του Ντάνκο Λάζοβιτς έχει δώσει η ΑΕΚ. Το έδαφος είναι πρόσφορο, αφού ο 31χρονος φορ θέλει να έρθει στην «Ένωση», το κασέ του δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει καλές διασυνδέσεις στη Σερβία για να μην προκύψουν άλλα εμπόδια. Από εκεί κι έπειτα, η «Ένωση» εξετάζει περιπτώσεις παικτών από την Αργεντινή κι έχει το βλέμμα της στη Σερβία για αριστερό μπακ, αλλά και σε χώρα του τέως ανατολικού μπλοκ για σέντερ φορ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: