Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Φήμες για Κονσεϊσάο και ΠΑΟΚ!

«Φουντώνουν» οι φήμες περί πιθανής συνεργασίας ΠΑΟΚ-Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση παραμονής του Στοχ, που είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Φήμες για Κονσεϊσάο και ΠΑΟΚ
Το προφίλ προπονητή πάνω στο οποίο ψάχνουν στον ΠΑΟΚ τον άνθρωπο που θα αναλάβει το… τιμόνι της ομάδας την επόμενη σεζόν, ταιριάζει αυτό ενός παλιού γνώριμου της Τούμπας, του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» φαίνεται πως έχει τα στοιχεία που θέλουν στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Δηλαδή, οι γνώσεις, η όρεξη για δουλειά, η ηλικία, η εμπειρία, το παρελθόν με την ομάδα. Με βάση αυτά, όσο περνάνε οι μέρες ενισχύονται οι συζητήσεις, που κάνουν λόγο για πιθανή συνργασία των δύο πλευρών. Ο Πορτογάλος αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ακαντέμικα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του για τον ΠΑΟΚ. Είχε συμβεί το ίδιο, όταν ήταν στην Ολιανένσε, αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Ανατροπή δεδομένων

Έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση Στοχ τον τελευταίο καιρό. Από εκεί που έμοιαζε σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός στον ΠΑΟΚ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί πλέον. Πάντως, θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να γίνει με τη ρήτρα του παίκτης της Φενέρ, ενώ με εδνιαφέρον αναμένονται και οι εξελίξεις στο θέμα του Νάτχο, στον οποίο έχει προταθεί νέο συμβόλαιο, καθώς αρέσει πολύ στον Σαββίδη.

Αναμονή

Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Στοχ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο 24χρονος έχει αιμάτωμα στον μηρό, διότι δέχθηκε χτύπημα στην αναμέτρηση με τους «μπλε» και το ιατρικό τιμ δεν μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά ακόμη, αν θα είναι σε θέση να παίξει ο εκ των σκόρερ στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ατομικά προπονούνται ακόμη οι Μαντούρο, Χούσεν και δεν υπολογίζονται. Στη σημερινή προπόνηση, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Γεωργιάδης για τον προσεχή αγώνα.

* Επιστολή στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά έστειλε ο ΠΑΟΚ, ζητώντας του να πραγματοποιηθεί συνάντηση μαζί του, όταν θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την προκλογική εκστρατεία. Τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι, εφόσον τα πουν οι δύο πλευρές θα είναι τα χρέη προς το Δημόσιο, η καθυστέρηση του αθλητικού κέντρου στη Θέρμη, αλλά και ηα ντιμετώπιση που έχει ο σύλλογος από τις ποδοσφαιρικές αρχές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: