Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Υπερβολικά βαριά τιμωρία»

Την οργισμένη αντίδραση του Παναθηναϊκού έφερε η τιμωρία της Σούπερ Λίγκας. Οι πράσινοι χαρακτηρίζουν την ποινή «υπερβολική» και κάνουν λόγο για επηρεασμό της κοινής γνώμης. «Ανοιχτό» για έφεση.

«Υπερβολικά βαριά τιμωρία»
Μόνο χαμόγελα δεν έφερε στον Παναθηναϊκό η τιμωρία που του επιβλήθηκε απ’ τη Σούπερ Λίγκα. Μπορεί να γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών, αλλά στο τριφύλλι «βράζουν» με το βαρύ πρόστιμο και το γεγονός πως η Λεωφόρος θα κλείσει για δύο αγωνιστικές και κάνουν σαφές πως η ποινή είναι υπερβολικά βαριά!

«Αν υπάρχει έστω και ένας που να νομίζει ότι, με βάση το κλίμα που είχε και έχει δημιουργηθεί από τα γνωστά και μη εξαιρετέα μιντιακά κέντρα, σαν Παναθηναϊκός είμαστε ανακουφισμένοι από την ποινή που μας επιβλήθηκε είναι γελασμένος. Η θέση μας είναι ότι πρόκειται για υπερβολικά βαριά τιμωρία, η οποία καμία σχέση δεν έχει με όσα με πραγματικά έγιναν και όχι με όσα φαντάστηκαν οι σεναριογράφοι που τα περιέγραφαν όλες αυτές τις μέρες, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη και όχι μόνο…», η θέση του Παναθηναϊκού για τη σημερινή απόφαση.

Όσον αφορά το θέμα έφεσης, ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό, για το αν τελικά θα κατατεθεί με στόχο τη μείωση της ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: