Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο απολογισμός του Βετούλα!

Έναν μίνι απολογισμό για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό απ’ τον Παναθηναϊκό έκανε ο Νίκος Βετούλας, χαρακτηρίζοντάς την πετυχημένη. Τι είπε ο 16χρονος Μαστρογιαννόπουλος.

Ο απολογισμός του Βετούλα
Μετά τον αποκλεισμό απ’ τη συνέχεια των πλέι οφ της Α1, ο Νίκος Βετούλας έκανε έναν απολογισμό για το τι συνέβη μέσα στη χρονιά για τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε χαρούμενος απ’ την πορεία της ομάδας του, λόγω των αρκετών προβλημάτων (εξωαγωνιστικών και μη) κι ευχήθηκε του χρόνου οι «μελανόλευκοι» να πάνε ακόμα πιο ψηλά.

«Θεωρώ ότι στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν πιο μαχητικοί, προσπάθησαν όλα τα παιδιά ξέροντας πως ίσως ήταν το τελευταίο παιχνίδι για να δώσουν κάτι. Τα κατάφεραν, και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους Τύπου, την διοίκηση για την φετινή χρονιά. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, που μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι και σαν ομάδα και σαν πρόσωπα. Το είπα και στα παιδιά μέσα, απ΄αυτή την σεζόν θεωρώ πως βγήκαμε δυνατότεροι.

Διατηρήσαμε τα κεκτημένα και με τα προβλήματα που ανέφερα ζώντας το από μέσα θεωρώ πως είναι επιτυχημένη η χρονιά. Μόνο και μόνο ότι διατηρήσαμε την 8η θέση για 2η συνεχόμενη χρονιά με τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε, τις αλλαγές παικτών, τον θάνατο του προέδρου Α. Μολφέτα υπήρξαν δυσκολίες, η ομάδα βρήκε ισορροπία, η ομάδα έκανε 5 εκτός έδρας νίκες στα 7 ματς 2ου γύρου, που σπάνια το πετυχαίνει και έδειξε τι μπορεί να κάνει. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα σε αυτά που έχουμε συνεργαστεί εδώ και 4-5 χρόνια που έχουν φέρει την ομάδα εδώ»

Σε ερώτηση για τη νέα σεζόν ειπε : «Για το κάτι καλύτερο είναι πως το βλέπει ο καθένας. Τώρα για την 6η θέση δεν ήταν μακριά η ήττα στην Δράμα ήταν αυτή που κόστισε, από εκεί και πέρα δεν μπορείς φτάσεις στην πρώτη 2η δυάδα. Είναι πράγματα που θα πρέπει να θεσπιστούν από την ομάδα και να γίνουν από εκεί και πέρα είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι’ αυτό».

Ο 16χρονος Διονύσης Μαστρογιαννόπουλος που έκανε ντεμπούτο στην Α1 και μάλιστα σκοράροντας, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν και τον κοουτς Νίκο Βετούλα που με έβαλε και έπαιξα. Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος και ευλογημένος, αυτό το παιχνίδι θα το θυμάμαι για πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: