Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Επισήμως… μόνη η ΑΕΚ!

Τη… βούλα στην απόφαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι με την ΑΕΚ έβαλε ο Περαμαϊκός. Το πειραϊκό σωματείο ενημέρωσε ποιοι -ελάχιστοι- και με ποιο τρόπο θα μπουν στο γήπεδο την Κυριακή.

Επισήμως… μόνη η ΑΕΚ
Την απόφασή του να κρατήσει κλειστές -για λόγους ασφαλείας- τις πόρτες του αγώνα με την ΑΕΚ γνωστοποίησε κι επίσημα ο Περαμαϊκός.

Με ανακοίνωσή του, το πειραϊκό σωματείο ενημερώνει ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μονάχα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και προσκλήσεων και ενημερώνει ότι θα είναι αυστηροί οι σχετικοί έλεγχοι που θα γίνονται απ’ τις Αρχές.

Αφού αναφέρει λοιπόν σχετικές λεπτομέρειες, επιβεβαιώνει ότι το παιχνίδι θα έχει διαδικτυακή κάλυψη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Tο Δ/Σ του Α.Π.Ο. Περαμαϊκός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι για λόγους ασφαλείας στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ που ορίστηκε να διεξαχθεί στις 17.00 στο Γήπεδο Περάματος, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας του Περαμαϊκού, καθώς και οι κάτοχοι προσκλήσεων ΕΠΟ.

Όλοι οι παραπάνω, υποχρεωτικά θα πρέπει μαζί με το εισιτήριο διαρκείας ή την πρόσκληση, να επιδείξουν και την αστυνομική τους ταυτότητα, διότι θα διενεργηθούν αυστηροί έλεγχοι από την αστυνομία.

Οι διοικούντες τον Περαμαϊκό παρακαλούν θερμά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6932080303 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, αριθμό δελτίου ταυτότητας και αριθμό εισιτηρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί η είσοδος τους στο γήπεδο.

Σε αντίθετη περίπτωση και κατόπιν εντολής της αστυνομίας, δεν θα τους επιτραπεί να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ο όποιος θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το www.sportaltv.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια: