Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Κόρντομπα: «Αισιόδοξος για Φαλκάο»

Ο Ιβάν Κόρντομπα μίλησε σε ραδιόφωνο του Μιλάνου και τόνισε πως περιμένει να δει κανονικά Ρανταμέλ Φαλκάο στην αποστολή της Κολομβίας.

Aναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να βάλουμε όλη την θετική μας ενέργεια έτσι ώστε ο Φαλκάο να είναι με την Κολομβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλοι «καίγονται» να μάθουν για την κατάστασή του. Η δική μου άποψη είναι οτι όλοι οφείλουμε να σκεφτόμαστε το πιο θετικό σενάριο και να περιμένουμε να βρεθεί στην Εθνική με οποιονδήποτε τρόπο και να βοηθήσει όπως μπορεί, γιατί είναι πολύ σημαντικός σε όλη αυτή την προσπάθεια», τόνισε ο παλαίμαχος άσος.

Όσο για την παρουσία της Κολομβίας στα γήπεδα της Βραζιλίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη και με την Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, τόνισε: «Ο προπονητής της ομάδας έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, βγάζοντας το καλύτερο από κάθε παίκτη. Ήταν μία μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια. Υπήρχαν αμφιβολίες, αλλά κατάφερε να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.


Περιμένουμε να μας δώσει μεγάλη χαρά η Εθνική ομάδα. Πρέπει να βάλουμε όλη την θετική μας ενέργεια, προκειμένου να τα πάει καλά η ομάδα»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: