Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Tραβάει το... σχοινί η Τίγκρες!

Η Τίγκρες επιμένει και θέλει να φέρει την κατάσταση στα... άκρα για τον Άλαν Πουλίδο με τον πρόεδρό της να τονίζει πως για να φύγει ο παίκτης πρέπει να δοθεί το ανάλογο τίμημα.
Η πλευρά του Πουλίδο τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό όμως η Τίγκρες συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής για να καρπωθεί όσο το δυνατόν πιο πολλά χρήματα για τον παίκτη. Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, μιλώντας στα ΜΜΕ για το θέμα Πουλίδο επισήμανε πως «πρέπει να αξιολογηθεί σωστά ο Πουλίδο για να φύγει. Ο Ολυμπιακός δεν μας έχει κάνει καμία προσφορά. Δεν έχουμε πρόταση στα χέρια μας.
Δεν υπάρχει επίσημη κρούση για τον παίκτη. Για την ακρίβεια δεν έχουμε επίσημες προτάσεις από κανέναν για τον Άλαν Πουλίδο». Συμπλήρωσε δε ότι «είναι πολύ θετικό πως ο παίκτης έχει ζήτηση, όμως για να αποχωρήσει θα πρέπει να πάρουμε τα απαιτούμενα χρήματα. Δεν μπορεί να φύγει έτσι και ως ελεύθερος όπως τονίζεται». Επιπλέον διευκρίνισε πως η Τίγκρες οφείλει να είναι πολύ προσεκτική στο τι παίκτες θα κλείσει. «Κάνουμε επαφές και στέλνουμε προσφορές για ποδοσφαιριστές αυτήν την περίοδο. Σίγουρα θα κάνουμε τρεις καλές προσθήκες», ανέφερε ακόμα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: