Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πρίντεζης: «Μέχρι εκεί που δεν παίρνει»

Μάχη μέχρι εσχάτων για το καλύτερο δυνατό με την Εθνική υπόσχεται ο Γ. Πρίντεζης. «Δεν υπάρχει κούραση, σβήνουν όλα όταν μιλάμε για Εθνική», τονίζει. Τι λέει για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης: «Μέχρι εκεί που δεν παίρνει»
Αποφασισμένος να παλέψει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική για το καλύτερο δυνατό στο Μουντομπάσκετ δηλώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στη «Real News». Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αγνοεί την κούραση από τη μακρά σεζόν που πέρασε και χαρακτηρίζει τιμή την παρουσία του στην ελληνική ομάδα, ενώ δεν κρύβει τη χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για:

-την παρουσία του στην Εθνική: «Σίγουρα η χρονιά που τελείωσε ήταν από τις πιο δύσκολες. Η κούραση μεγάλη, τα ταξίδια περισσότερα... Όμως όταν μιλάμε για την Εθνική, είναι ένα άλλο κομμάτι, δεν υπάρχει ούτε κόπος, ούτε άλλες υποχρεώσεις, σβήνουν όλα. Δεν υπάρχει, πιστεύω, πιο σπουδαίο πράγμα για έναν αθλητή από το να εκπροσωπεί τη χώρα του. Αποτελεί τιμή για κάθε παίκτη και πρόκληση μαζί να φοράς το εθνόσημο και να κυνηγάς το καλύτερο σε μια διοργάνωση βεληνεκούς όπως είναι το Μουντομπάσκετ. Με άλλα παιδιά γνωριζόμασταν περισσότερο, με άλλα λιγότερο, όμως συμμετείχαμε όλοι συνειδητά στην προετοιμασία, δουλέψαμε σκληρά, με μοναδικό σκοπό το πώς θα γίνουμε καλύτεροι».

-το πού μπορεί να φτάσει η Εθνική: «Υγεία να έχουμε, θα παλέψουμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει στην Ισπανία. Υπάρχουν απουσίες, άλλες δικαιολογημένες, άλλες όχι και τόσο, ωστόσο όσοι είμαστε παρόντες θα προσφέρουμε τα πάντα, όλο μας το είναι, για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Πρόκειται για έναν απρόβλεπτο θεσμό, που κρίνεται κυρίως στα νοκ άουτ παιχνίδια και στον οποίο παραμονεύουν εκπλήξεις. Που θα πει ότι ανά πάσα στιγμή οφείλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι, θα βαδίζουμε ημέρα με την ημέρα, παιχνίδι το παιχνίδι, και στην πορεία θα διαπιστώσουμε και εμείς οι ίδιοι πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε τους καλύτερους του πλανήτη. Και ότι σε τέτοια τουρνουά τα πάντα παίζουν ρόλο - μέσα σε αυτά και η τύχη».

-την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό: «Νιώθω πολύ χαρούμενος, ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο, και πλέον το μυαλό μου είναι στο πώς θα βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η επιστροφή στην κορυφή είναι ο πιο άμεσος στόχος μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: