Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ήρθε η ώρα του Άρη!

Δευτέρα (25/8) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Άρη στο «Nick Galis Hall» ενόψει της νέας σεζόν. Κανονικά θα δώσουν όλοι το «παρών», εκτός από τους νεοαποκτηθέντες Αμερικανούς και τους διεθνείς.

Ήρθε η ώρα του Άρη
Έφτασε η στιγμή για την πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας του Άρη πριν από την έναρξη των υποχρεώσεών του για τη σεζόν 2014-2015.

Αύριο (25/8), το τεχνικό του επιτελείο του Δημήτρη Πρίφτη (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική) θα κάνει μια αρχική γνωριμία με τους νέους του παίκτες στις 17:30 στο «Nick Galis Hall».

Νίκος Γκίκας, Σπύρος Μούρτος, Στέλιος Πουλιανίτης, Βασίλης Σίμτσακ, Κώστας Χαρίσης, Πέτρος Γερομιχαλός, Γιάννης Καραθανάσης (θα πάρει μέρος στις προπονήσεις και γίνονται συζητήσεις για να αποκτηθεί), Δημήτρης Φλιώνης, Πάρης Παουλεάνου, Θωμάς Σιδηροηλίας και Δημήτρης Σαμαράς, θα είναι οι αθλητές που θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Αντιθέτως, οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, Τόρεϊ Τόμας και ΛαΜάρκους Ριντ, αλλά και οι διεθνείς Αλέξανδρος Βεζένκοφ και Μοχάμεντ Πάσαλιτς θα λείπουν. Οι δύο πρώτοι αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι άλλοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Άρη στις 5 Σεπτεμβρίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: