Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Παπαθανασάκης: «Μ' έχει σκοτώσει η αφαίρεση βαθμών» (audio)

Στο Αθλητικό Μετρopolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή εξέφρασε τηνη χαρά του για την μέχρι τώρα πορεία που έχει η ομάδα του «Γηραιού».

Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί με τον Ηρακλή, ακόμη και οι ουδέτεροι. Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα μας αγωνίζεται πολύ καλά αλλά και το ότι διαθέτει καρδιά. Έχουν στο παιχνίδι τους τα παιδιά κάτι πολύ… όμορφο».



Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Πήγαμε να φτιάξουμε από την αρχή κάτι μεγαλύτερο από την… μπάλα. Ολοι παίζουν για κάτι περισσότερο. Οι μεγάλοι βοηθούν τους μικρούς, είναι μέντορές τους και έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια».


Για το αν είναι ευχαριστημένος με αυτά έχει κάνει στον Ηρακλή: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα κάτι για τον Ηρακλή, τη Θεσσαλονίκη, τον κόσμο μας. Θέλω να την τελειώσουμε τη δουλειά. Να υπάρχει παντα ένας υγιής Ηρακλής. Όταν ξεκινήσαμε είπαμε να φτιάξουμε μία ομάδα καθαρή, καλή και αν καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία ακόμη καλύτερα».


Για το πως βλέπει παιχνίδια όπως το χθεσινό με τον Πανιώνιο: «Αυτά τα παιχνίδια τα βλέπω εγώ σαν καλές προπονήσεις ενόψει πλέι οφ. Αν τώρα τα καταφέρουμε να πάμε στον τελικό φυσικά και δε θα πούμε όχι».

Για το τι θα γίνει με την υπόθεση της αφαίρεσης βαθμών: «Δεν μας έχουν πει ακόμη. Εχουμε κάνει όλες τις ενέργειες για να πάρουμε τους βαθμούς πίσω και περιμένουμε την απόφαση. Ενας δικηγόρος στον οποίο αναθέσαμε την συγκεκριμένη υπόθεση δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Με έχει… σκοτώσει αυτό. Να σπρώχνει την ομάδα ο κόσμος, ο προπονητής, οι παίκτες και να χάνουμε τους βαθμούς στα χαρτιά. Δεν μπορούμε όμως το μυαλό μας να είναι μόνο σε αυτό το ζήτημα. Πρέπει να δούμε τα πλέι οφ και να είμαστε έτοιμοι τότε».


Για τις σκέψεις που έχει για τον σύλλογο: «Όλα θα γίνουν καλύτερα. Και τα γραφεία θα φτιάξουμε, και τα προβλήματα θα διορθώσουμε, και τις οφειλές που υπάρχουν σε πρώην παίκτες θα τακτοποιήσουμε».



Για το αν θα δώσει το παρών στον επαναληπτικό αγώνα με τον Πανιώνιο: «Θα προσπαθήσω να είμαι στο δεύτερο αγώνα, θέλω πολύ να είμαι μαζί με τον κόσμο».




Ακούστε όσα είπε ο Σπύρος Παπαθανασάκης στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: