Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Φυτανίδης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό» (audio)

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση στην βαθμολογία. Γίνεται μια προσπάθεια για να βρούμε τα πατήματά μας προκειμένου να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην πεντάδα. Υπήρξε αλλαγή προπονητή, περιμένουμε να τον γνωρίσουμε σήμερα και να δουλέψουμε ενόψει και του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διεκδικούμε το τρίποντο σε κάθε αγώνα».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και τον ΠΑΟΚ, καθώς αν και έχασε έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές δεν παύει να είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου».

Για την αλλαγή προπονητή στον Ατρόμητο: «Παίζει πάντα ρόλο η αλλαγή προπονητή, θα προσπαθήσουμε αυτό το λίγο διάστημα που απομένει να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Τα παιχνίδια εντός έδρας πρέπει να τα κερδίζουμε. Θέλουμε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, αν και οι νέες προσθήκες έδειξαν πως χρειάζονται χρόνο, αφού δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με ιστορία και πολύ κόσμο και επιβάλλεται να διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα».

Κλείνοντας έδωσε την εκτίμησή του για το παιχνίδι: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας, και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουμε τη νίκη για τους δικούς μας λόγους, υπάρχει το κίνητρο και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Σωκράτης Φυτανίδης:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: