Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Λάμπαρντ!

Μεγάλος παίκτης εντός αγωνιστικών χώρων, άλλο τόσο σπουδαίος άνθρωπος μακριά από το χορτάρι. Ο Φρανκ Λάμπαρντ προέβη σε μια συγκινητική κίνηση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Στόουκ, ζητώντας από τον 17χρονο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Όλιβερ Σέντον να ανταλλάξουν φανέλες. Διαβάστε το λόγο…  
Ο έμπειρος μέσος ενημερώθηκε από τον αντίπαλό του και άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, Πίτερ Κράουτς, ότι δύο μέρες πριν ο νεαρός άσος «έχασε» τη μητέρα του από καρκίνο!
Η ιστορία του ήταν πολύ οικεία… Λίγα χρόνια νωρίτερα ο Λάμπαρντ είπε το τελευταίο «αντίο» στη δική του μητέρα, η οποία επίσης έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο. Χωρίς να το διπλοσκεφτεί, λοιπόν, άφησε στην άκρη τους βεντετισμούς και κινήθηκε προς τον Σέντον, ζητώντας του να ανταλλάξουν φανέλες!
Η κίνηση αυτή τόνωσε το ηθικό του μικρού και σίγουρα θα συμβάλλει στη γρηγορότερη επούλωση των «πληγών» του. Ήδη ο Μαρκ Χιουζ, σε μια προσπάθειά του να τον ανεβάσει ψυχολογικά, τον κάλεσε στην αποστολή της πρώτης ομάδας και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί πρώτη φορά σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, περνώντας τον στον αγωνιστικό χώρο αντί του Ενζοζί στις καθυστερήσεις του ματς.

*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: