Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Με τον Τζιόλη λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα!!

Γράφει ο  Στέλιος Γρηγοριάδης


Η ηρεμία επανήλθε στον ΠΑΟΚ, αλλά... ως γνωστόν, είναι εύκολο να διαταραχθεί πάλι με την αμέσως επόμενη αποτυχία και την αμέσως επόμενη κακή εμφάνιση της ομάδας. Γι' αυτό ο Αγγελος Αναστασιάδης πρέπει να προσπαθήσει να “αφυπνίσει” τους παίκτες του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, αλλά και της συνέχειας του Πρωταθλήματος. Κυρίως πρέπει να προσπαθήσει να αλλάξει η ομάδα αγωνιστικό πρόσωπο, να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να θυμίσει το ομοιογενές και πειθαρχημένο σύνολο που προπορευόταν στη βαθμολογία.

Θέλω να πιστεύω ότι τα σχέδιά του θα εξυπηρετήσει η επάνοδος του Αλέξανδρου Τζιόλη, που αποθεραπεύτηκε πλήρως και τέθηκε στη διάθεσή του. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ξαναβρίσκει τον παίκτη που είναι χρήσιμος ανασταλτικά, αλλά και πολύτιμος επιθετικά, καθώς, εκτός Νομπόα, είναι ο μόνος χαφ με δημιουργικές ικανότητες. Με το τρίο Νομπόα, Τζιόλη, Κάτσε και με εναλλακτικές λύσεις από τους Τζανδάρη, Γκολάσα, μάλλον αισθάνεται ότι “δένει” τη γραμμή των χαφ, στην οποία ο ΠΑΟΚ “πονάει” από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και υπέφερε ιδιαίτερα από τη στιγμή που έμεινε στα πιτς ο Τζιόλης.



Πρόβλημα βέβαια υπάρχει στην επίθεση, με τους τραυματισμούς του Σαλπιγγίδη και του Παπαδόπουλου. Οι επιθετικοί που έμειναν είναι οι Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδης και μ' αυτούς θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στους επόμενους αγώνες. Μια χαρά παίκτες είναι και οι τρεις, αλλά... ωιμέ αν τραυματιστεί και κάποιος από αυτούς.



Στην άμυνα, το θέμα είναι νομίζω το ντεφορμάρισμα του Ρατς, σε συνδυασμό με τον παραγκωνισμό των Τζαβέλλα, Σπυρόπουλου, που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη θέση του Ρουμάνου. Με Κόστα, Βίτορ, Κατσικά, Παπαγιαννόπουλο, δεν μπορούμε να μιλάμε πια για πρόβλημα στο κέντρο άμυνας, αρκεί βέβαια να προσπαρμοστεί πλήρως ο Κόστα και να ξεδιπλώσει τα προσόντα και την εμπειρία του. Κακά τα ψέματα, θέλει τον χρόνο του, όπως και ο Νομπόα. Δεξιά υπάρχουν τρεις παίκτες (Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης) και για τα γκολπόστ ο Ιτάνζ με τον Γλύκο.

Το ρόστερ συμπληρώθηκε, είναι η αλήθεια, αλλά αν γινόταν η μεταγραφή και ενός ακόμη εξτρέμ τότε θα λέγαμε ότι έκλεισαν όλες οι τρύπες του. Εστω και έτσι όμως ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνέλθει και να βελτιωθεί. Αρκεί, όπως λέγαμε και χθες, παίκτες και Αγγελος να βρουν τι φταίει και να εφαρμόσουν πάλι τη συνταγή που τους επέτρεψε να κάνουν όνειρα ακόμη και για κατάκτηση του τίτλου. Μόνοι τους απέδειξαν ότι μπορούν πολλά περισσότερα από το απόλυτο τίποτα που παρουσιάζουν εδώ και δύο μήνες με κακές έως άθλιες εμφανίσεις.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: