Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πόι: «Κάθε εβδομάδα καλύτεροι»

Πεπεισμένος πως ο Αρης θα γίνεται κάθε εβδομάδα και καλύτερος, μιας και έχει ενισχυθεί σημαντικά το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εμφανίστηκε ο Μάουρο Πόι, μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95.5. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και πρώτος σκόρερ του Αρη, τοποθετήθηκε για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, σχολίασε και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Σίντι Σανιά, ενώ κατέθεσε και τη γνώμη του αναφορικά με την επίτευξη του συνολικού στόχου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα έγινε ισχυρότερη με τις προσθήκες: «Η ομάδα είναι δεδομένο πως γίνεται ολοένα και καλύτερη. Εχουν έρθει στο σύνολο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με εμπειρία. Μεσολάβησε και η αλλαγή προπονητή, μαθαίνουμε τον καινούριο και θα βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και περισσότερο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή του και το αν μπορεί να προσφέρει περισσότερα: «Στόχος κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να γίνεται καλύτερος. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να βοηθάω την ομάδα με την εμπειρία και τις ικανότητές μου».

Για το αν οι εμφανίσεις του είναι απάντηση σε όσους τον λοιδωρούσαν το προηγούμενο καλοκαίρι: «Οι εμφανίσεις μου δεν αποτελούν κανενός είδους απάντηση. Ηξερα από το καλοκαίρι, αλλά και ανέκαθεν ποιος είμαι και το τι μπορώ να κάνω. Δε με ενδιαφέρει το τι ακουγόταν για μένα και το τι ακούγεται γενικά, σημασία έχει ποιος είμαι εγώ».

Για το ποια είναι η γνώμη του για τον Σανιά και το αν θα βοηθήσει την ομάδα: «Πρόκειται για έναν πραγματικά πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αλλά η αλήθεια είναι πως περιμένουμε κι εμείς οι συμπαίκτες του να τον δούμε να μας βοηθάει σε ένα επίσημο παιχνίδι».

Για το αν θεωρεί πως ο Αρης θα μπορεί να βαδίσει μόνο με νίκες από εδώ και πέρα: «Δεν σκεφτόμαστε έτσι σαν ομάδα. Σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οφείλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους για να πετύχουμε το στόχο μας».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: