Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Λίνο: «Ο τρόπος που αγαπούν τον ΠΑΟΚ οι οπαδοί του δεν υπάρχει πουθενα»

Ο Βραζιλιάνος πρώην αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Άλβες Λίνο σε δηλώσεις του στο espn, αναφέρθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, στην ανταπόκριση και την αγάπη που δέχθηκε αλλά και σε ένα περιστατικό που τον άφησε «άφωνο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ φανατικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και καθημερινά μου έδειχναν την αγάπη τους. Πάντα με πλησίαζαν στον δρόμο ακόμα και όταν ήμουν για φαγητό. Ήθελαν να βγουν μια φωτογραφία ή να πάρουν ενα αυτόγραφο.

Μου έδιναν πολλά δωρα, όπως για παράδειγμα πίνακες, ακόμα και ψάρια! Ήρθε στο σπίτι μου κάποιος και είχε τέσσερα κιλά φρούτα στην πόρτα! Έδωσα μερικά στους γείτονες διότι δεν μπορούσανα να τα φάω… Πολλοί με προκαλούσαν στους γάμους τους σε βαφτίσια.

Ο τρόπος που αγαπούν την ομάδα τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά! Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο επίσης σε κάνει να δίνεις το 100 τοις 100 στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και σε μία κακή σου μέρα. Δεν θα ξεχάσω όταν μετά από έναν αγώνα στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε μας περίμεναν στο αεροδρόμιο 5.000 οπαδοί. Ηταν τρελό!», είπε ο Λίνο που διαφήμισε εκτός συνόρων με τον καλύτερο τρόπο τον ΠΑΟΚ».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: