Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Παιχνίδι γιορτή»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αγιονερίου, Βασίλης Τραϊανόπουλος και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γήπεδο όπου θα γίνει το παιχνίδι με τον Άρη:
«Όλα τα παιχνίδια τα κάνουμε στο γήπεδο του Κιλκίς. Είναι ένα πολύ καλό γήπεδο και το προσέχουν οι άνθρωποι».
Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και ιδιαίτερο. Ο σεβασμός μας είναι μεγάλος για τον Άρη και είναι ένα παιχνίδι γιορτή. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και γνωρίζουμε πως ο Άρη έχει ενισχυθεί αλλά και έχει και την ψυχολογία στη κορυφή. Έχει πάρει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις. Είναι άδικο να μην υπάρχουν ομάδες όπως ο Άρης και ο Ηρακλής στην Α΄ εθνική. Από την άλλη και εμείς έχουμε μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό. Εμείς θέλουμε να γράψουμε την δική μας ιστορία».
Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής:
«Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και γίνεται χαμός. Στη μια ταχύτητα είναι ο Άρης, η Καβάλα και ο Πανσεραικός και μετά παλεύουν οι υπόλοιπες ομάδες. Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα του Άρη και βλέπω πως γίνεται προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Βέβαια, αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής δεν αλλάζει τίποτα».
Για τον ανταγωνισμό στη κορυφή της βαθμολογίας:
«Έχουμε παίξει και με τις τρεις ομάδες. Η Καβάλα με εντυπωσίασε πάρα πολύ, ο Πανσερραϊκός ενισχύθηκε αλλά και ο Άρης έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Ο Άρης έχει ακόμα ένα θέμα χημείας αλλά πιστεύω πως σε δύο – τρεις βδομάδες οι παίκτες θα βρίσκονται με κλειστά μάτια. Όταν παίζει ο Άρης χάνεται η μπάλα».
Για τα εισιτήρια του αγώνα:
«Υπάρχουν 2500 εισιτήρια και τα 1500 δόθηκαν στον Άρη. Ο κόσμος στο Κιλκίς διψάει να δει τέτοια παιχνίδια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: