Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Γιακουμίδης: «Είμαστε σε διαρκή συναργερμό»

Την ανάγκη να μην εφησυχάσει κανείς στον Αρη, προτού επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την επίτευξη της ανόδου στην επόμενη κατηγορία, επεσήμανε ο Γιώργος Γιακουμίδης. Μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95.5 σχολίασε την παρουσία Κάλας στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ποιες είναι οι προτεραιότητες και έστειλε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία ξένων επενδυτών στο ελληνικό ποδόσφαιρο (πχ. Παπαθανασάκης, Κάλας): «Θεωρώ πως είναι δώρο Θεού για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, ειδικά αυτές που ταλαιπωρήθηκαν πολύ τα τελευταία χρόνια, να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται γι' αυτές και, μάλιστα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού».


Για το πως ήταν οι ημέρες παρουσίας του Αλεξ Κάλας: «Ημασταν σε διαρκή συναγερμό όλες αυτές τις ημέρες, προκειμένου να του δώσουμε τη δυνατότητα να κατανοήσει όλα τα προβλήματα, αλλά και όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε στον Αρη».

Για το ποιες είναι οι προτεραιότητες από εδώ και στο εξής: «Είναι τέσσερις. Να κερδίσει η ομάδα το πρωτάθλημα, να προχωρήσει γρήγορα η εκκαθάριση, να ετοιμαστεί η ομάδα και για τα επόμενα χρόνια, αλλά και να προετοιμαστεί η καλή οργάνωση, ούτως ώστε όταν υλοποιηθεί η άνοδος και δημιουργηθεί η νέα εταιρεία, να μπορέσουμε να δουλέψουμε γρήγορα και σωστά για να έχουμε μια άρτια ΠΑΕ σε λειτουργία και αποδοτικότητα».

Για την τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή αναφορικά με τις δυνατότητες που παρέχει στις ομάδες: «Απ' ότι πρόλαβα να διαπιστώσω σε σύντομο χρονικό διάστημα, δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε σωματεία όπως ο ΑΣ Αρης να συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες, ως σωματεία. Φαντάζομαι πως αυτό συμβαίνει προκειμένου να μην αποκλειστεί η δυνατότητα συμμετοχής σε ομάδες με περιορισμένους πόρους. Εμάς, πάντως, δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα, μιας και θεωρούμε πως έχουμε τους πόρους και την οργάνωση, για να ανταποκριθούμε σε τέτοιες απαιτήσεις».

Για το πριμ που υπόσχεται η διοίκηση του Αγιονερίου στους παίκτες της: «Εχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Στο γήπεδο θα φανεί, όμως, αν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από τον Αρη. Θέλω πάντως να τονίσω πως διακρίνω έναν εφησυχασμό τις τελευταίες ημέρες, μιας και όλοι αποδέχθηκαν πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχουν γίνει όλα. Η αγωνιστική ετοιμότητα, για παράδειγμα, δεν έχει συντελεστεί στα επιθυμητά επίπεδα.
Επειδή, λοιπόν, η υπεροψία δεν μας ταιριάζει και επειδή είναι πραγματικά μακρύς ο δρόμος, είμαστε σε διαρκή συναγερμό. Εχουμε, άλλωστε, ευθύνη απέναντι στον κόσμο να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά τη θέλει και τη φαντάζεται».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: