Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Τα κέρδη και τα ερωτηματικά της «μεταγραφής» Σανιά!!

Γιατί η προσθήκη του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή πέρα από την ποιότητα που προσδίδει στο ρόστερ, βάζει και σε «μπελάδες» τον κόουτς του Άρη.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι επί ημερών Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον πάγκο του Αρη και ύστερα από δική του εισήγηση. Εφυγε επί Γιώργου Γαλανού αφού δεν κατέστη δυνατόν, τότε, να βρεθεί λύση με την έκδοση της βίζας του και κατ’ επέκταση της έκδοση του δελτίου του. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όταν ανέλαβε διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Αλεξ Κάλας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον πρώην προπονητή του και νυν τεχνικό διευθυντή. Αυτό είναι το φετινό ταξίδι του Σίντι Σανιά. Το πήγαινε-έλα του Σενεγαλέζου, που επιτέλους ο κόσμος του Αρη θα τον δει αγωνιζόμενο με τη φανέλα του Αρη, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Χθες, έφτασε στα γραφεία και η «μπλε» κάρτα του παίκτη, από την Ομοσπονδία της Νορβηγίας, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία από την ΕΠΟ για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Η ενσωμάτωση του Σανιά στο ρόστερ του Αρη μεταφράζεται ως ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στην «φαρέτρα» του Ντομπρασίνοβιτς. Οσοι έχουν εικόνα, από την προετοιμασία του καλοκαιριού και τα δύο φιλικά με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Γιαβόρ, κάνουν λόγο για “one man show” ποδοσφαιριστή. Εχει ηγετική φυσιογνωμία για να πάρει αυτή την ομάδα από το… χέρι και να την καθοδηγήσει αλλά και τα χαρακτηριστικά που λες ότι «αυτός θα κάνει την διαφορά». Ακόμα και οι συμπαίκτες του έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητές του. Κι αν είναι ο καλός Σανιά, τότε σίγουρα μπορεί να πάει ένα κλικ ποιοτικά αυτόν τον Αρη. Μπορεί, καταρχήν, να προσφέρει το εύκολο γκολ, μοιράζοντας -με τις πάσες του- το παιχνίδι από τη μέση και μπροστά. Πατάει, επίσης, περιοχή και ο Αρης θα μπορεί να απειλεί με περισσότερους παίκτες τον αντίπαλο. Είναι ο παίκτης-οργανωτής, με τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και… μυαλό. Αρκεί, βέβαια, τα παραπάνω να τα βγάλει στο γήπεδο αποδεικνύοντας επί χόρτου τις εξαιρετικές συστάσεις που τον ακολουθούν αλλά και εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και την υπομονή τόσων μηνών….
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: