Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Θα πάει τελικό ο Ηρακλής»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου και ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι «κυανόλευκοι» μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του κυπέλου Ελλάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Ηρακλή:
«Μου άρεσε ο Ηρακλής με τον Πανιώνιο αλλά δεν υπάρχει ποδόσφαιρο στην Β΄ εθνική. Κάνει μια πολύ καλή πορεία ο Ηρακλής αλλά όλα εξαρτώνται από την διοίκηση που έχει ξεκαθαρίσει το οικονομικό κομμάτι. Ο Ηρακλής έχει ένα ρόστερ μεγάλης πολυτέλειας για την Β’ εθνική, έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία και πιστεύω πως θα πάει στον τελικό κυπέλου. Είδα την ΑΕΚ να κάνει 10-12 τελικές μέσα στο Καραϊσκάκη και ο Πανιώνιος δεν έκανε καμία. Αν επανέλθει ο Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ δεν θα πέσουν κάτω από 10.000 τα εισιτήρια. Εγώ χάρηκα που αποκλείσαμε τον Αστέρα Τρίπολης γιατί ο κοροϊδία που φάγαμε στα δικαστήρια ήταν απίστευτη. Βέβαια, ο Ηρακλής θέλει να κάνει και άλλα πράγματα σε οργανωτικό τομέα».
Για το θέμα σκάουτινγκ:
«Θέλω να βοηθήσουμε την ομάδα ειδικά από του χρόνου. Είναι μεγάλη υπόθεση ο Φοφόνκα που βρίσκεται στην Ουρουγουάη για σκάουτινγκ. Θέλω να κάνουμε ξεχωριστά πράγματα για τον Ηρακλή ώστε να βοηθήσουμε. Ο Φοφόνκα δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου βρει 15 παίκτες να διαλέξεις».
Για την δουλειά του στην Άρσεναλ:
«Στην Άρσεναλ που βρίσκομαι εδώ κρινόμαστε κάθε χρόνο για την δουλειά που κάνουμε. Μου έκλεισαν αεροπορικό στην Κλουζ για να δω παιδί 11 χρονών. Αυτή τη στιγμή ένα παιδί του 1998 είναι στην K20 της Άρσεναλ. Εμείς δεν παίρνουμε παιδιά για να πάρουν το παγκόσμιο κύπελλο στα Κ15 αλλά για να πάνε για κάτι παραπάνω».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: