Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Δεν έχει προηγούμενο…!

Παροξυσμός στην ΑΕΚ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Για πότε «οδεύει» το ματς και πότε θα εκδοθούν τα εισιτήρια. Αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας εν όψει Αχαρναϊκού. Επέστρεψε… κεφάτος ο Μελισσανίδης.

Δεν έχει προηγούμενο…

Το sold out μοιάζει δεδομένο, αλλά υπάρχουν ακόμη δύο βασικά ερωτήματα. Πότε θα γίνει το ματς και πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια… Ο αγώνας θα γίνει μεταξύ Τετάρτης 4 και Πέμπτης 5 Μαρτίου. Θεωρητικά είναι πιθανότερο το ματς να πάει για τις 4/3, γιατί την επομένη έχει προγραμματιστεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο αγώνας Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα για το Top 16. Βάσει προγράμματος της Super League, ο Ολυμπιακός θα παίζει τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο Φάληρο με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν μπορεί να αγωνιστεί ξανά μόλις δύο μέρες μετά, ωστόσο φαντάζει πολύ πιο εύκολο να μετατεθεί για την Κυριακή 1 Μαρτίου το ματς των Πειραιωτών (δεν προηγείται, άλλωστε, ματς Europa League ακόμη κι αν προκριθούν στους «16»), παρά να αλλάξει το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας.

Όσο για το πότε θα βγουν τα εισιτήρια; Όταν θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του ματς και πιθανότατα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας. Σημειώνεται πως θα εκδοθούν 45-50.000 «μαγικά χαρτάκια», καθώς υπάρχουν τα διαρκείας, η μαθητική εξέδρα και οι θύρες 31 και 33 που για λόγους ασφαλείας που παραμένουν κλειστές. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται περίπου 60.000 οπαδοί της ΑΕΚ στη ρεβάνς.

Αλλαγές και… «τίγρης» με Αχαρναϊκό

Αγωνιστικά η ΑΕΚ δεν σκέφτεται από τώρα τον Ολυμπιακό, αλλά τον… Αχαρναϊκό. Στο ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (18:00), όπου επίσης αναμένεται κοσμοσυρροή, ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές. Θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Κολοβέτσιος, ενώ εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Μπρέσεβιτς (σήμερα θα γίνει γνωστό το ακριβές πρόβλημα με το γόνατό του, πώς θα αντιμετωπιστεί και πόσο καιρό θα μείνει εκτός) και Ντακόλ, όπως και οι ανέτοιμοι Κορδέρο και Φαγέ.

Παρών στο παιχνίδι της Κυριακής θα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που επέστρεψε χθες στη βάση του και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο ματς του Φαλήρου, αλλά και οργισμένος με τη διαιτησία της αναμέτρησης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: