Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε και οι δυο τους βαθμούς και ο βαθμός δυσκολίας είναι ακόμα μεγαλύτερος. Μετά την αλλαγή προπονητή η ψυχολογία μας έχει αλλάξει και πάμε με άλλον αέρα. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή».
Για τον Νίκο Νιόπλια:
«Όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει όλα τα φόντα να πάει την ομάδα εκεί που της αρμόζει».
Για το τις δυσκολίες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
« Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα καλύτερα του και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».
Για την Σούπερ Λιγκ:
«Υπάρχουν άλλα 11 παιχνίδια και όλα θα κριθούν στο τέλος. Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει την πρωτιά αλλά όλα τα άλλα μπορούν να αλλάξουν».
Για τις νίκες επί της Ατλέτικο όταν ήταν στον Άρη:
«Έχει μείνει αυτή η επιτυχία. Έχουν περάσει κάποια χρόνια αλλά έχει μπει στην ιστορία του συλλόγου και ήταν κάτι συγκλονιστικό στην καριέρα μου. Μακάρι ο Άρης να βρει την δύναμη και να επιστρέψει για νέες επιτυχίες».
Για το αν περίμενε ο Άρης να βρεθεί στη Γ΄ εθνική:
«Κανείς δεν το περίμενε αυτό. Νομίζω πως έτσι όπως πάει το ποδόσφαιρο και άλλες ομάδες θα τον ακολουθήσουν στη Γ’ εθνική».
Για το ποιος θα πάρει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα:
«Είναι νωρίς ακόμα. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι και θα κριθεί στο τέλος το ποιος θα μπει στη θέση των προκριματικών για το Τσάμπιονς Λιγκ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: