Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Επιπέδου Σούπερ Λιγκ ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το νέο απόκτημα  του Άρη, ο Στέλιος Νάκας και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τους «Κίτρινους», τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Άρη:
«Νιώθω πολύ καλά. Έχω μπει στο κλίμα, δένομαι περισσότερο και έχω γνωρίσει τα παιδιά. Τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα από ότι περίμενα. Εξαρχής δεν με ενδιέφερε που ο Άρης αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική και βλέπω πως λειτουργεί σαν ομάδα επιπέδου Σούπερ Λιγκ».
Για την θέση που αγωνίζεται:
«Είμαι ένας επιθετικογενής παίκτης. Αγωνίζομαι στα άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Ο προπονητής μπορεί να διαλέξει να με χρησιμοποιήσει στα χαφ αν θέλει να παίξει πιο αμυντικά, εγώ θα δουλέψω το ίδιο. Μου αρέσει να παίζω μπροστά και να δημιουργώ παιχνίδι».
Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του Άρη:
«Είναι ακόμα νωρίς αν και όλη η ομάδα δουλεύει ξεχωριστά στο κομμάτι που πρέπει να βελτιωθεί. Δημιουργείται ένα ομαδικό κλίμα για να φτάσουμε στη Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν παίκτες καλοί στο επιθετικό κομμάτι και καλοί στο αμυντικό. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον».
Για τον παίκτη που τον ξεναγεί στη πόλη:
«Σχεδόν καθημερινά είμαι με διαφορετικά παιδιά. Με τον Δημήτρη Γκίνο είμαστε καθημερινά μαζί».
Για τους στόχους του Άρη:
«Η άνοδος είναι σίγουρα μονόδρομος και δεν υπάρχει σκέψη ούτε για ισοπαλία. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια για να ανέβουμε. Είμαστε ο Άρης, δουλεύουμε σκληρά, επαγγελματικά και πρέπει να κερδίζουμε ακόμα και αν δεν είμαστε καλοί. Θέλουμε το πνεύμα και την νοοτροπία του νικητή».
Για τα συμπεράσματα του για τον Ντομπρασίνοβιτς:
«Είναι πολύ καλός προπονητής, θέλει να μπει στη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και να βοηθήσει στα σημεία που χρειάζεται. Είναι ένας προπονητής που θέλει να είναι δίκαιος και να παίζει αυτός που προπονείται και μάχεται μέσα στο γήπεδο».
Για την πρώτη του επαφή με τον Άλεξ Κάλας:
«Ήταν θετικός σε όλα, μας μίλησε, μου φάνηκε καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Έπρεπε να ακούσουμε κάποια πράγματα και μας κάλυψε πολλά κενά. Πλέον, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον σύλλογο».
Για τον στόχο του στον Άρη:
« Ήρθα δανεικός από την Ξάνθη και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη κατηγορία. Εγώ τώρα είμαι παίκτης του Άρη και θέλω να πετύχουμε τον στόχο. Από εκεί και πέρα είναι διαπραγμάτευση μεταξύ της Ξάνθης και του Άρη. Θα δουλεύω σκληρά και θα αποφασίσουν οι ομάδες».
Για το ποιος τον έφερε στον Άρη:
«Ήμουν δανεικός στο Ψαχνά, είχα κάποιες προτάσεις, μίλησα με τον κ. Καλαιτζίδη και ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να με φέρει στην ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: