Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Θα δώσει το κύπελλο στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός;

Αποτυχημένη πέρα για πέρα ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Γιατί; Γράφει ο αποδυτηριάκιας Δεν το συζητάμε ότι ο πρωταθλητής έχει καλύτερους παίκτες, σε αξία και ποιότητα, όμως στο γήπεδο η ομάδα που ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει ήταν η ΑΕΚ. Γιατί;
Ας αφήσουμε σ' άλλους την αναζήτηση ευθυνών. Τον καταλογισμό ευθυνών σε παίκτες και προπονητές. Δουλειά σου είναι να παρατηρείς. Το πρώτο, λοιπόν, που αξίζει να επισημάνει κάποιος είναι ότι ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του έδειξε ότι δεν ήξερε με ποια ομάδα έπαιζε. Αυτό το ήξερε η ΑΕΚ, ποιος είναι ο Ολυμπιακός.
Τι θα γίνει στη ρεβάνς; Άγνωστο. Όπως ήταν άγνωστο, δηλαδή αναπάντεχο η ΑΕΚ να σταθεί στα ίσα με τον Ολυμπιακό κι αν μια ομάδα δικαιούταν το δεύτερο γκολ αυτή ήταν η ΑΕΚ. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, άρα όλα μέσα είναι στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Τίποτα δεν αποκλείεται, να δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό, μια άλλη ΑΕΚ, όχι την ίδια όπως στο Καραϊσκάκη.
Το 1-1 του πρώτου αγώνα ορίζει την ταυτότητα της ρεβάνς. Κατά πρώτον, υποχρεώνει την ΑΕΚ να ζητήσει το κύπελλο!!! Έτσι πάει. Ποιος να σταματήσει την ΑΕΚ αν αποκλείσει και τρίτη ομάδα της σούπερ λίγκα, μάλιστα τον πρωταθλητή, στη συνέχεια του κυπέλλου; Άρα, η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κάνει ντέρμπυ ηφαίστειο την ρεβάνς. Θα είναι ένας πρόωρος τελικός κυπέλλου.

ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ οι αλλαγές που έκανε στον Ολυμπιακό ο Περέιρα, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Όλοι στον Ολυμπιακό, κόσμος και δημοσιογράφοι, τα έχουν με τον προπονητή Περέιρα, αυτός φταίει που η ομάδα ήταν αγνώριστη και από τύχη δεν έχασε στο Καραϊσκάκη, από την ΑΕΚ. Λύθηκε το πρόβλημα, λοιπόν! Δεν υπάρχει πρόβλημα, δηλαδή.
Ο Ολυμπιακός έχει ομαδάρα, έχει παικταράδες, αλλά η κακή εμφάνιση, που προκύπτει για... πρώτη φορά έχει τον φταίχτη της. Είναι ο Περέιρα που έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αλήθεια, γιατί να μην αποφάσιζε αλλαγές, όσες ήθελε, ο Πορτογάλος όταν έπαιζε στο γήπεδό του με ομάδα Β' εθνικής;
Και κάτι άλλο. Λόγω της «ιδιαιτερότητας» του παιχνιδιού, διότι ο αντίπαλος δεν ήταν μόνον ομάδα Β' εθνικής, αλλά και... ΑΕΚ, ήταν επόμενο ο Περέιρα να ζήτησε την έγκριση του εργοδότη του, του Μαρινάκη. «Πρόεδρε, σκέπτομαι να δοκιμάσω κάποιους παίκτες, μην τους έχω συνεχώς στο ψυγείο, είτε διότι τους χρειαστούμε αύριο, είτε για να τους ξεφορτωθούμε κερδίζοντας περισσότερα το ταμείο της ΠΑΕ. Ποια είναι η γνώμη σου, πρόεδρε;».
Μήπως αυτό δεν το σκέφθηκε ο Περέιρα! Μήπως η πρόταση έγινε από τον ίδιον τον Μαρινάκη! Κώουτς, μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ματς με την ΑΕΚ. Δεν θέλω απλά τη νίκη, αλλά να κερδίσουμε με δεύτερη ομάδα. Έτσι για να δείξω ποια απόσταση χωρίζει τις δύο ομάδες».
Όλοι αυτοί που έστησαν στον τοίχο τον Περέιρα ξέρουν τι προηγήθηκε, δηλαδή αν ο Ολυμπιακός έπαιξε με... άλλη ενδεκάδα κατόπιν εντολής ή, έγκρισης Μαρινάκη;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: