Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«Στραπάτσο» για Μετς!

Εκτός συνέχειας το γαλλικού Κυπέλλου έμεινε την Πέμπτη η Μετς, η οποία έχασε από την Μπρεστ της δεύτερης κατηγορίας με 3-4 στα πέναλτι για τους «16» της διοργάνωσης.

«Στραπάτσο» για Μετς
Η Μπρεστ νίκησε στα πέναλτι 4-3 (κ.α. παράταση 0-0) τη Μετς εκτός έδρας, στο πλαίσιο των «16» του γαλλικού Κυπέλλου και την απέκλεισε από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη έκπληξη σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, ούσα στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας. Έτσι, οι ουραγοί του Championnat έχασαν την ευκαιρία να «χρυσώσου το χάπι» για την άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα και τώρα θα αρκεστούν στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Σε ένα ματς που δεν είχε το πλουσιότερο θέαμα στον κόσμο, οι γηπεδούχοι πίεσαν τους αντιπάλους τους, όμως η μαζική άμυνα των τελευταίων τους έδωσε την ευκαιρία να πάνε το ματς στη «ρωσική ρουλέτα» και να προκριθούν.


Η σύνθεση της Μετς: Καρασό, Μετανίρ, Μάρσαλ, Σοπλίν, Ριβιερέζ, Σασί, Κασί, Νγκμπακότο (46’ Σίντο), Ικάουνιεκς (66’ Φαλκόν), Κρίβετς (107΄Λεζέν), Μάιγκα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: