Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έχει κολλήσει με τον Ηρακλή ο Παπαθανασάκης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή, ο Μάκης Σεντελίδης και μίλησε για την νίκη των «κυανόλευκων» επί του Πανιωνίου και την κατάσταση στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ομάδα του Ηρακλή:
« Βλέπω μια σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλες τις πλευρές. Θεωρώ πως μια σοβαρή ομάδα μπορεί να έχει συνέχεια. Από τη πλευρά της διοίκησης παρέχεται κάθε δυνατότητα και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Μέσα από την αυτό ο προπονητής και οι παίκτες βγάζουν τις ικανότητες τους».
Για τον Ρουγκάλα:
«Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να ικανοποιεί της ανάγκες του προπονητή. Όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι και κατάλληλοι. Είναι μεγάλος ο δρόμος και κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει».
Για το αν μπορεί να παίξει τελικό κυπέλλου ο Ηρακλής:
«Απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα προκύψει. Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός στόχος».
Για τους 3 βαθμούς που αφαιρέθηκαν:
«Δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα, είναι του κ. Παπαθανασάκη που το χειρίζεται με τους νομικούς του. Μας ενδιαφέρουν αυτοί οι βαθμοί αλλά δεν μένουμε εδώ να μας κατατρώει και να μας απασχολεί έντονα».
Για τις παλιές αμαρτίες που πληρώνει ο Παπαθανασάκης:
«Παλιές αμαρτίες πληρώνει κάθε μέρα με χρέη που χρεώθηκαν σε επίπεδο παικτών. Πέρασα παίκτες για έναν μήνα και πληρώθηκαν για τρία χρόνια συμβόλαιο. Ο ιδιοκτήτης έχει… «κολλήσει» με τον Ηρακλή και προσφέρει συνεχώς».
Για την οργάνωση στην ομάδα:
«Δεν γίνονται όλα μαζί και δεν μπορείς να κάνεις από την αρχή ριζικές αλλαγές. Ο προπονητής είναι ικανοποιημένος γιατί υπάρχει στήριξη από όσους δουλεύουν για τον Ηρακλή. Το ότι θα χρειαστούν πράγματα είναι γεγονός αλλά αυτό θέλει χρόνο».
Για τις ακαδημίες του Ηρακλή:
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο κ. Παπαθανασάκης είπε πως ο Ηρακλής πρέπει να ΄γίνει αυτοδύναμος και έκανε έργα. Τα πάνω γήπεδα έχουν φως καθώς παλαιότερα δεν είχαν. Συγκεντρώθηκαν περισσότερα τμήματα κάτω στη Μίκρα και στόχος είναι να συγκεντρωθούν και περισσότερα. Η πολιτική και η φιλοσοφία που έχει θέσει η ομάδα είναι το πώς θα δημιουργήσουμε παίκτες. Αν δεν πράξουμε παίκτες έχουμε πρόβλημα. Ο Τσότρας είναι ένας παίκτης που ήδη έχει πλαισιώσει την πρώτη ομάδα. Παίκτες που δείχνουν πως έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τον Ηρακλή υπάρχουν και θα πρέπει να αναπτυχθούν μέσα από την προπόνηση».
 Για τις συζητήσεις που έχει με τον Παπαθανασάκη:
«Συζητάμε για όλα τα θέματα της ομάδας. Έχω αναλάβει μεγάλη ευθύνη και προσπαθώ να είμαι όση περισσότερη ώρα μπορώ να και ελέγχω ότι περισσότερο μπορώ».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:
«Είναι θετική η παρουσία του κόσμου αλλά θα μπορούσαν να έρθουν και πολλοί παραπάνω στο γήπεδο. Ο Ηρακλής έχει την ανάγκη την υποστήριξης, τόσο της ψυχολογικής όσο και την οικονομικής. Ήρθε ένας άνθρωπος που μπήκε μπροστά και πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε».
Για τους φιλάθλους που μπαίνουν χωρίς εισιτήριο:
«Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα και για αυτό έχουμε συμφωνήσει με μια εταιρεία για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Υπάρχουν κάποια θέματα γραφειοκρατικά. Υπήρξαν παιχνίδια που δεν πληρώθηκαν ούτε τα έξοδα του αγώνα. Με το δεκάρικο συμβάλουμε στην ανόρθωση του Ηρακλή».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: