Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Γιαγκέλκα: «Ο διαιτητής πιέστηκε και απέβαλλε τον Μπάρι»!

Στο έντονο… πρέσινγκ των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι, όταν ο Γκάρεθ Μπάρι υπέπεσε σε αντικανονικό μαρκάρισμα, απέδωσε ο Φιλ Γιαγκέλκα την απόφασή του διαιτητή να αποβάλλει τον Γκάρεθ Μπάρι στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα.  
Ο αμυντικός της Έβερτον υποστήριξε πως η «μαζική» μουρμούρα των Λονδρέζων… λύγισε τον Τζόναθαν Μος, ο οποίος έδειξε τελικά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον έμπειρο μέσο και άφησε τα «ζαχαρωτά» με δέκα παίκτες (στο επόμενο λεπτό δέχτηκαν και το γκολ της ήττας).
«Υπήρξαν 2-3 τρελά λεπτά στο τέλος. Δεν είμαι σίγουρος εάν το τάκλιν του Μπάρι ήταν για δεύτερη κίτρινη, αλλά ο διαιτητής περικυκλώθηκε από 5-6 παίκτες της Τσέλσι, που τον πίεσαν πολύ. Δυστυχώς για εμάς, τελικά αποβλήθηκε ο συμπαίκτης μας», ήταν το σχόλιο του αρχηγού της Έβερτον, ο οποίος έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα:
«Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεχόμαστε γκολ και δεν σκοράρουμε συχνά. Πρέπει να το διορθώσουμε. Αρχικά έπρεπε να βελτιωθούμε αμυντικά και τα καταφέραμε από τα Χριστούγεννα και μετά. Σε αυτό πρέπει να στηριχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι σε όλους τους τομείς».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: