Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ασταμάτητος ο Ηρακλής είναι ομάδα Σούπερ λίγκας έτοιμη για τον τελικό!!

Τρένο! Αυτός ο Ηρακλής είναι άπιαστος! Παρασύρει όποιον βρεθεί στο διάβα του. Τελευταίο θύμα του ο Πανιώνιος! Τον γονάτισε με 2-0, έβαλε υποθήκη την πρόκριση και αρχίζει να ζεσταίνει το όνειρο. Γιατί όχι να μην φτάσει και στον τελικό του κυπέλλου. Ακόμα κι αν στο ποδόσφαιρο τα θαύματα σπανίζουν, δεν θα πρόκειται για θαύμα. Είναι η απλή καταγραφή της πραγματικότητας. Αυτός ο Ηρακλής αδικείται. Δεν του ταιριάζει το πρωτάθλημα της Football League. Είναι ομάδα της Σούπερ λίγκας. Κι αν ξεκινούσε στο πρωτάθλημα τότε θα βρισκόταν πάνω από τη μέση της βαθμολογίας.

Στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου ο Ηρακλής μπορεί να πήρε τη νίκη με ένα αυτογκολ- ακόμα και το δεύτερο γκολ έμοιαζε με παιχνίδι καραμπόλας, αλλά αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αδικήσει την προσπάθεια του.

Η νίκη είναι καθαρή και του δίνει το δικαίωμα στον αγώνα ρεβάνς της Νέας Σμύρνης να κάνει κάτι πάρα πολύ απλό: να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες του. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Η διαδικασία έτσι θα γίνει ακόμα πιο εύκολη.

Ο δρόμος για τον τελικό ανοίγει κι από κάτι ακόμα. Αν υποθέσουμε ότι Ολυμπιακός και ΑΕΚ αποτελούν τα «θηρία» που έχουν απομείνει στη διοργάνωση, ο ένας από τους δύο θα αποχωρήσει. Λίγη τύχη χρειάζεται μαζί με την αποδεδειγμένη ικανότητα του Ηρακλή να παίρνει αποτελέσματα ακόμα κι όταν δεν παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Η επόμενη μέρα βρίσκεται στα πόδια των παικτών του.

Το γεγονός ότι κάτι αλλάζει φαίνεται κι από την δίψα του κόσμου. Άρχισαν δειλά δειλά να χτυπούν τα τηλέφωνα: «Μήπως έχεις κανένα εισιτήριο για το Καυταντζόγλειο;». Όχι ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια.

Είναι η διάθεση για το γήπεδο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Ακόμα κι έτσι όμως δεν αλλάζει τίποτα. Στο παρελθόν δίναμε δωρεάν εισιτήρια και το ενδιαφέρον ήταν από περιορισμένο έως ανύπαρκτο. Τώρα δεν προλαβαίνεις να δώσεις. Ζητάνε! Άλλη μια απόδειξη ότι ο κόσμος του Ηρακλή ζεσταίνεται. Επιστρέφει στο Καυταντζόγλειο. Και είναι διψασμένος.

Πάντως όλα κρίνονται από την διάρκεια. Μέχρι στιγμής ο Ηρακλής είναι ασταμάτητος. Αυτό που θέλουμε όλοι, όσοι επιθυμούμε να τον δούμε πίσω στα μεγάλα σαλόνια. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να αντέξει στο χρόνο. Έχει τα εχέγγυα, τις προϋποθέσεις, το ταλέντο και την ικανότητα να τα καταφέρει. Αρκεί να μην σηκώσει το πόδι από το γκάζι.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: