Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ρονάλντο: «Συγγνώμη, σύντομα θα επιστρέψω»!

Τα λάθη που τον εξέθεσαν στα μάτια των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού Τύπου αναγνωρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως γράφει σήμερα η Marca. Ποιος είναι στο πλευρό του Πορτογάλου άσου.

Ρονάλντο: «Συγγνώμη, σύντομα θα επιστρέψω»!
Το απόλυτο… μηδέν κατάφερε να πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο την προηγούμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν σκόραρε, δεν απείλησε, δεν δημιούργησε κάποια φάση και γενικότερα δεν έδωσε κάποια με κάποια ενέργεια το κάτι παραπάνω στο ματς που ήταν αυξημένων απαιτήσεων.

Μετά τον χωρισμό του από την Ιρίνα Σάικ ο διεθνής άσος δείχνει εντελώς αλλαγμένος και δεν έφτανε η βαριά ήττα από την Ατλέτικο, ο ίδιος έκανε το πάρτι για τα 30α γενέθλιά του.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών και του Τύπο, και σήμερα η εφημερίδα Marca έχει ως τίτλο: «Συγγνώμη». Ο Ρονάλντο παρουσιάζεται να έχει αναγνώρισε όλα τα παραπάνω και σκοπεύει να δώσει άμεσα τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να μπορέσει να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας του.

Στο πλευρό του Πορτογάλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επιχειρήσει να τον ανεβάσει ψυχολογικά και του λέει πως πρέπει ξανά να δείξει τον παλιό καλό του εαυτό, αφού άλλωστε πριν από έναν μήνα αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του καλύτερος παίκτης στον κόσμο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: