Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ιβάνοβιτς: «Τρέχουν κι έχουν ταλαντούχους παίκτες»

Στο τρέξιμο και στο ταλέντο των παικτών του Ερυθρού Αστέρα στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, ενόψει της αναμέτρησης για την Ευρωλίγκα.

Ιβάνοβιτς: «Τρέχουν κι έχουν ταλαντούχους παίκτες»
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως χρειάζεται προσοχή για να αντιμετωπίσουν την υπομονή στις επιθέσεις των Σέρβων και ζήτησε καλή και σωστή άμυνα πάνω στους αντίπαλους παίκτες.

Αναλυτικά: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που μπορεί να τρέξει πολύ και, πάνω απ' όλα, διαθέτει πολύ ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχουν υπομονή στην επίθεσή τους, αν και θέλουν να παίζουν γρήγορα. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να έχουμε πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Είναι προφανές ότι, αν νικήσουμε, θα είναι πιο εύκολο το έργο μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι, ασχέτως των παιχνιδιών που θα έχουμε μπροστά μας.

Αν δεν παίξουμε άμυνα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, θα έχουμε πρόβλημα, πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα σε όλα τα παιχνίδια».

Ο Ει Τζέι Σλότερ συμπλήρωσε πως: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ταλαντούχα ομάδα, παίζουν καλά και ασκούν πίεση σε όλο το γήπεδο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Τακτικά, το ‘κλειδί’ θα είναι να προσέξουμε την πίεση που ασκούν στην άμυνα, το πως γυρνάνε την μπάλα στην επίθεση και προσεκτικοί στο πως θα τους αντιμετωπίσουμε συνολικά».

Τέλος, ο Τζέιμ Γκιστ τόνισε πως: «Σίγουρα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι αντίπαλοι είναι ταλαντούχοι, ποιοτικοί και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Σίγουρα, ο Μαριάνοβιτς κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια. Είναι σημαντική η παρουσία του αμυντικά και επιθετικά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον αντιμετωπίσουμε κι αυτόν, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: